depurtat.ro

In incercarea de a satisface nevoile copilului dumneavoastra, am creat marsupiul Banana N11. Puteti transporta copilul din prima zi a vietii sale, oferindu-i sentimentul de siguranta si protectie. Banana, un produs unic de felul sau, este caracterizat prin confort si o utilizare simpla. O parte mai rigida va permite sa puneti copilul in pozitia de culcat, foarte recomandata de medici pana la varsta de 3 luni. Acest marsupiu este confortabil si pentru parinti, deoarece copilul se afla in siguranta. Designul original si utilizarea materialelor de calitate face ca acest marsupiu sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

yves-rocher.ro

Marsupiile WOMAR sunt fabricate in conformitate cu standardele europene de siguranta. Conform reglementarilor, marsupiile sunt supuse la diferite teste. Materialele folosite in procesul de productie au certificatele de igiena, care asigura ca tesaturile sunt de inalta calitate, si sunt sigure pentru sanatatea copilului.

epantofi.ro

 

  • Material exterior – 100% poliester
  • Material interior – 90% bumbac, 10% poliester,
  • Material de continut – 100% poliester.

Recomandat pentru nou nascuti (de la 3,5 kg la 13 kg). Pozitii: (1) Copil in pozitia culcat, (2) Copil asezat cu fata spre parinte.

answear.ro