depurtat.ro

Pernele confortabile Vitapad la cel mai mic pret, in oferta limitata 1+1 gratuit. În lumea această modernă petrecem tot mai mult timp stănd pe scaun. Statul incomod pe scaun şi poziţiile greşite creează dureri chiar şi asupra muşchilor. Doriţi în sfărşit să staţi comod la servici sau să conduceţi comod? Vă prezentăm revoluţionara pernă confortabilă Vitapad! Vitapad face şederea mult mai comodă şi plăcută, o puteţi folosi oriunde, pentru o relaxare comodă dar şi dacă staţi ore în şir pe scaun!

vezi oferta de perne Vitapad

Vitapad un produs inovator! Secretul confecţionării pernei Vitapad stă în stratul special terapeutic de gel care este intre două straturi de spumă moale,care oferă un sprijin adecvat corpului.

yves-rocher.ro

 

De ce merita sa cumperi o perna Vitapad?

epantofi.ro
  • pentru ca sunt perne confortabile, confectionate pe interior din straturi alternative din spumă şi gel;
  • pentru ca le poti folosi in orice anotimp, pernele sunt iarna călduroase, vara răcoroase;
  • sunt ideale oriunde ai fi: pentru munca la birou sau pentru condus, sunt extrem de uşoare, le puteţi lua cu dumneavoastră oriunde;
  • pernele Vitapad oferă sprijin excelent , dar în acelaşi timp sunt şi perne moi;
  • pernele Vitapad sunt versatile, se adaptează uşor la orice formă;
  • curăţarea pernelor Vitapad este foarte simplă, husa fiind nu doar detaşabilă ci şi lavabilă;
  • o perna pentru sezut ce a strans doar pareri pozitive ale consumatorilor din toata lumea, asa cum de altfel este prezentata si in oferta Teleshopping de la televizor;

vezi oferta de perne Vitapad

PROMOTIE SPECIALĂ 1+1! Profita de mega oferta la perna confortabila Vitapad: cumperi una si primesti inca una gratuit. Promotie limitata in limita stocului. Nu rataţi această ocazie unică, intrati acum la mediashop si vedeti daca promotia este inca valabila. Dacă acum comandaţi primiţi nu una ci doua perne confort Vitapad! O puteţi folosi la servici, în maşină, chiar şi la cinematograf sau teatru!

answear.ro