decathlon.ro

Recreeaza cele mai mari batalii si misiuni din povestea Star Wars cu aceste figurine! Figurinele cu personajele Razboiul Stelelor ies in evidenta prin trasaturi extraordinare si miscare articulata, expunand calitatea si realismul iubit de fanii filmului Star Wars. Aceasta figurina de 15 cm este creata cu grija pentru detalii pentru a arata exact la fel ca personajul legendar din Star Wars: The Force Awakens. Aceste figurine sunt create pentru a reda fidel detaliile din poveste si sunt insotite de accesorii decorate cu atentie. Recreeaza bataliile favorite sau creeaza unele noi! Nicio colectie, nicio aventura Star Wars nu sunt complete fara aceste figurine. Creeaza o colectie epica cu toate figurinele si vehiculele din Star Wars Black Series. Jucarii Star Wars – Razboiul Stelelor, colectia de figurine cu personaje pozitive sau negative, lorzi Sith, Cavaleri Jedi, roboti si animale fantastice, soldati imperiali sau rebeli, jucarii din oferta Noriel, eMag, Nichiduta, BestKids si elefant.ro.

mindblower.ro

Lanseaza-te in actiune si in aventura lumii Star Wars! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-o galaxie plina de vehicule rapide, navete spatiale, cavaleri Jedi, roboti inteligenti, Lorzi Sith, animale infricosatoare sau super pufoase din lumea Star Wars. Seria Star Wars a capturat imaginatia si inimile tuturor inca de la inceput. Acum povestea clasica se continua, ducandu-ne intr-o galaxie foarte, foarte indepartata, unde suntem atrasi intr-o noua batalie dintre bine si rau. Lumea Star Wars este plina de eroi, inamici, extraterestii si tehnologie fascinanta. 

Figurine personaje Star Wars

Batalii si misiuni din epopeea Star Wars cu personajele tale preferate de la Hasbro! Pachet special Figurina Luke Skywalker si Darth Vader, cu capul, bratele si picioarele detasabile, permitand astfel imbinarea acesora intre ele sau cu celelalte seturi de joaca din gama Star Wars Hero Mashers by Hasbro (comercializate separat) si reconstruirea unui erou exact asa cum iti doresti. Setul include 2 figurine de 15 cm, 9 puncte de articulatie (fiecare) si sunt confectionate din material plastic. Vei avea nevoie de un raft mai mare pentru a colectiona toate personajele Star Wars! Setul contine: 2 figurina si o multime de accesorii (detasabile).

Figurina Star Wars, seria Black, 15 cm First Order Stromtrooper este creata cu grija pentru detalii pentru a arata exact la fel ca personajul legendar din Star Wars: The Force Awakens. Figurina Soldat Imperial Stromtrooper este creata pentru a reda fidel detaliile din poveste si este insotita de un accesoriu decorat cu atentie.

Jabba the Hutt este un personaj fictional negativ din saga Razboiul stelelor (Star Wars) din specia hutt deseori descris ca un “extraterestru obez” . Detalii jucarie: Dimensiuni : 35.6 x 30.5 x 10.2 cm Greutate : 454 g.

Dintr-o galaxie foarte, foarte indepartata sosesc razboinicii din Razboiul Stelelor! Aceasta figurina de 15 cm infatisandu-l pe Lordul Darth Vader dispune de puncte de conectare obisnuite, care iti permit sa desprinzi capul, bratele si picioarele, apoi sa le reconectezi unde doresti. Conectorii universali iti permit sa inlocuiesti piesele cu piese din oricare alta figurina Star Wars Hero Mashers, astfel ca iti poti personaliza eroul dupa dorinta (fiecare se vinde separat). Imbunatateste-ti posibilitatile de combinare pentru o aventura intergalactica epica!

Episodul VII  Figurina Star Wars Luke Skywalker. Lanseaza-te in actiune si in aventura lumii Star Wars odata cu lansarea ultimului episod din seria Razboiul Stelelor – Episodul VII! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-un univers plin de eroi, personaje negative si extraterestri.

Lanseaza-te in actiune si in aventura lumii Star Wars! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-un univers plin de eroi, personaje negative si extraterestri. Aceasta figurina de 30.5 cm si accesoriul sau ajuta la recrearea bataliilor galactice intense din universul Star Wars. Include figurina si accesoriul. Aspect similar cu cel din film. Recreeaza aventuri si scene din universul Star Wars. Este oferit impreuna cu un accesoriu. Dimensiunea figurinei: 30.5 cm.

Robotelul R2D2 Razboiul Stelelor Star Wars Playset. Simpaticul robotel R2D2, personajul care apare in toate cele 6 episoade din celebrul film al lui George Lucas Star Wars.

Set 2 Figurine Star Wars Clone Trooper 18 cm este un set de figurine lansat de Star Wars la data de 11/20/2012. Caracteristici produs: Dimensiuni 17.8 x 7.6 x 2.5 cm.

otter.ro

Figurina Star Wars Commander Thorn. Recreeaza cele mai mari batalii si misiuni din epopeea Star Wars cu personajele din colectia The Black Aeries! Figurinele sunt articulate si seamana cu eroii din filmul Star Wars pana la ultimul detaliu. Vei avea nevoie de un raft mai mare pentru a colectiona toate personajele din The Black Series Star Wars!

Star Wars – Figurine Mission Series. O combinaţie perfectă de figurine, pentru o aventură de proporţii, precum cea din lumea filmului Star Wars. Personaje: – R2 D2 si CPO, Darth Maul si Obi Wan Kenobi, Han Solo si Chewbacca.

Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-un univers plin de eroi, personaje negative si extraterestri. Cel mai fidel si bun copilot, Chewbacca a ramas langa capitanul sau si la bine si la rau, in timp ce au strabatut aceasta galaxie tumultoasa. Aceasta figurina Razboiul Stelelor Chewbacca de 15 cm ajuta la recrearea bataliilor galactice intense din universul Star Wars.

Figurina Razboiul Stelelor Star War Hero Mashers Jar Jar Binks. Aceasta figurina de 15 cm dispune de puncte de conectare obisnuite, care iti permit sa desprinzi capul, bratele si picioarele, apoi sa le reconectezi unde doresti. Conectorii universali iti permit sa inlocuiesti piesele cu piese din oricare alta figurina Star Wars Hero Mashers, astfel ca iti poti personaliza eroul dupa dorinta (fiecare se vinde separat). Imbunatateste-ti posibilitatile de combinare pentru o aventura intergalactica epica!

Star Wars Darth Vader Figurina Gigant cu functii 80 cm.

Sabie Laser Star Wars din Film. Lanseaza-te in actiune si in aventura lumii Star Wars! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-un univers plin de eroi, personaje negative si extraterestri. Poti intra in pielea lui Inquisitor si te poti duela cu dexteritatea unui spadasin. Retraieste povestea cu aceasta jucarie si alte jucarii pentru jocuri de rol din Star Wars.

Figurina Star Wars Obi Wan Kenobi 30 cm.

Personaje din seria animata Star Wars Rebelii sub forma unor figurine de 30 cm, cu detalii realiste. Fiecare figurina vine cu o arma de lupta sau accesoriu.

Star Wars – Figurine Saga Legends (diverse modele). Figurine cu personajele din filmul Star Wars. Colectionează aceste figurine şi creează cele mai mari lupte din galaxie! Colecţionează-le pe toate! Personaje: Mace Windu, Clone Trooper, Anakin Skywalker, Obi One Kenobi, Super Battle Droid, R4 P17, Yoda, Clone Shock Trooper.

Lanseaza-te in actiune si in aventura lumii Star Wars! Descopera extraordinarele povesti ale luptei dintre bine si rau intr-o galaxie plina de vehicule rapide, navete spatiale, cavaleri Jedi, roboti inteligenti, Lorzi Sith, animale infricosatoare sau super pufoase din lumea Star Wars. Seria Star Wars a capturat imaginatia si inimile tuturor inca de la inceput. Acum povestea clasica se continua, ducandu-ne intr-o galaxie foarte, foarte indepartata, unde suntem atrasi intr-o noua batalie dintre bine si rau. Lumea Star Wars este plina de eroi, inamici, extraterestii si tehnologie fascinanta.

Jucarii Star Wars – Razboiul Stelelor, colectia de figurine cu personaje pozitive sau negative, lorzi Sith, Cavaleri Jedi, roboti si animale fantastice, soldati imperiali sau rebeli  din oferta Noriel, eMag, Nichiduta, BestKids si elefant.ro.

Vezi și alte jucării și jocuri Star Wars recomandate:

answear.ro