depurtat.ro

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2. R2-D2™, Robot interactiv cu peste 1000 de combinatii de actiuni programabile. Dimensiuni produs: 37.46 cm lungime x 30.48 cm latime x 48.26 cm inaltime. Aduceti la viata robotul dumneavoastra preferat cu Star Wars Robot R2-D2. Folositi telecomanda pentru a comanda R2-D2 in toate directiile si utilizati cele 10 butoane pentru a programa peste 1000 de functii. Rebel Alliace nu va avea nicio sansa atunci cand trimiteti robotul in actiune. Droid de jucarie R2-D2™ cu telecomanda in editie de colectie. Cu ajutorul telecomenzii, puteti transmite jucariei comenzi imediate sau programate. Adresati-va robotului R2-D2, iar acesta va raspunde exact ca in film!

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ Robotelul Droid Companion R2-D2

Pret Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2

Observati cum se roteste Robotelul Star Wars R2-D2, se inclina si merge, vorbeste rotindu-si capul, emite lumini si efecte sonore. Apasati butonul proiectorului de holograme pentru a observa o imagine a Printesei Leia™ proiectata pe perete!

yves-rocher.ro

flanco.ro/
Jucarie cu telecomanda Star Wars Robotelul Droid R2-D2

Jucarie cu telecomanda Star Wars Robotelul Droid R2-D2 – Figurine Razboiul Stelelor

Pret Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2

Caracteristici Jucarie Droid R2-D2 Razboiul Stelelor: Actionat de 3 motoare controlate de un microprocesor, microfon incorporat pentru activare vocala, proiector de holograme cu imaginea Printesei Leia, se roteste, isi roteste capul, se inclina si merge, se deplaseaza in S. Corpul robotului R2-D2 se inclina pentru a merge iar capul se roteste in timp ce robotul vorbeste. Jucaria Robot R2-D2 proiecteaza imagini pe perete si are o multime de efecte sonore.

Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2 cel mai mic pret la eMAG

Jucarie cu telecomanda Robotul R2-D2 din Razboiul Stelelor

Functii Jucarie robot R2-D2 Star Wars: receptor infrarosu, LED albastru si rosu, cap rotitor, microfon, buton de reactivare, proiector de holograme, telecomanda cu infrarosu, prevazuta cu 12 butoane functionale. Joystick dublu pentru manevrabilitate sporita. Actiuni si efecte sonore programabile. Robotul de jucarie R2-D2 din celebrul film Star Wars are peste 1000 de combinatii de actiuni programabile.

Pret Jucarie cu telecomanda Star Wars™ R2-D2

answear.ro