depurtat.ro

Pentru fanii celebrului film al lui George Lucas, Stars Wars (Razboiul Stelelor) au aparut acum jucariile din plus cu indragitele personaje. Figurinele Star Wars, sub forma de papusi din plus sunt calitativ lucrate, iar materialul din care sunt confectionate permite spalarea. Jucariile se adreseaza atat copiilor dar si adultilor, putand reprezenta un cadou simpatic adresat unui barbat, poate nu pentru Valentine`s Day, dar cu siguranta pentru Secret Santa sau o zi de nastere pot face o diferenta placuta. De la BestKIDSNichiduta si eMAG.ro.

depurtat.ro

 

Chewbacca din plus

Jucarie din plus sub forma lui Chewbacca (celebrul personaj Wookie din Razboiul Stelelor). Cine are in acelasi timp ochii albastri precum Brad Pitt si o blana moale si bogata care ar face-o si pe Lessie invidioasa? Wookie-ul din Razboiul Stelelor, Chewbacca! Sau in cuvintele lui Jabba the Hut: At last we have the mighty Chewbacca. Chewbacca din plus este “echipat” cu o blana moale si o gentuta de umar in care poti ascunde mici “secrete”.

“I’d just as soon kiss a Wookiee.” – “I can arrange that!” (Dialogul amuzant Star Wars dintre Printesa Leia si Han Solo). La fel ca si Han Solo, si noi putem aranja asta! Prin urmare, daca ideea Printesei Leia ti se pare una buna, atunci achizitioneaza-ti propriul Wookie – un companion cel putin la fel de loial ca si cel care nu il parasea niciodata pe prietenul lui Han Solo. Jucaria de plus reprezentandu-l pe Chewbacca este disponibila in doua marimi: de 40cm si de 20cm.

                                          Gama Star Wars la eMAG

Darth Vader din plus

 

Infricosatorul Darth Vader confectionat din plus. I have you now! Dar si tu il poti avea pe Darth Vader! Parca sub aceasta forma moale si adorabila, temutul Darth Vader si-a mai pierdut ceva din groaza pe care o inspira. Jucaria Darth Vader din plus, este disponibila in doua marimi: de 40cm si de 20cm.

otter.ro

Maestrul Yoda din plus

 

Un adorabil Yoda din plus in imbracamintea care l-a facut celebru. This one a long time have I watched… Nu gasesti ca Yoda, puternicul maestru Jedi, este absolut adorabil? Este ceva in modul in care arata sau se misca, dar mai ales in modul in care vorbeste.

Judge me by my size, do you? Acum ai la dispozitie aceasta papusa Yoda, pentru a o rasfata intreaga zi. Yoda este realizat dintr-un plus foarte moale si placut, iar datorita dimensiunii acestuia il poti avea cu tine oriunde mergi. Evident, acesta vine imbracat in roba traditionala Jedi.

Always two there are, a master and an apprentice! Ca sa te asiguri ca regula ramane respectata, ar trebui sa ai propriul tau maestru Jedi, pentru a te antrena. :)

Gama Star Wars la eMAG

answear.ro