depurtat.ro

Intra in lumea filmului Monster High, unde invata copiii adolescenti ai monstrilor legendari. Monster High sunt papusi fashion lansate de Matel in 2010, ale caror personaje sunt inspirate din filmele cu monstri. Ele au fost create de Garret Sander si ilustrate de Kelle Riley. Curios este faptul ca aceste papusi sunt la concurenta pe piata cu papusile Barbie (de asemenea create de Mattel). Mai multe produse monster high ghiozdane, rechizite, seturi si papusi  am gasit la magazinele online Noriel, Carturesti, BestKids Papusi Monster High Nichiduta si eMAG.

yves-rocher.ro

Intra in lumea Monster High, unde invata copiii adolescenti ai monstrilor legendari. Papusile Monster High sunt la concurenta cu papusile Barbie. De unde cumperi papusi Mattel cu personaje din Monster High - Liceul monstrilor?

Toate personajele din desenele animate Liceul Monstrilor (Monster High) sunt descrise ca fiind rude cu monstrii celebri precum Dracula, Frankenstein, Mumia, Meduza, Creatura din Laguna Neagra, Fantoma de la opera si o serie de Zombie.

Papusa Monster High Draculaura Alba ca Zapada

DracuLaura o adoră pe Albă ca Zăpadă, astfel îmbrăcămintea ei cu poşeta care reprezintă mărul otrăvit, reaminteste tuturor de această prinţesă. În liceul Monster High începe o petrecere de poveşti, la care poţi participa şi tu. Ai grijă cu mărul, nu cumva să-l mănânci! Dimensiunea papusii Monster High DracuLaura este de aproximativ 30 cm. Setul include: papusa Draculaura Alba ca Zapada, un stativ, un pieptan, un caiet cu notite.

mergi la magazinul online

Dimensiunea papusii Monster High DracuLaura este de aproximativ 30 cm. Setul include: papusa Draculaura Alba ca Zapada, un stativ, un pieptan, un caiet cu notite.

Papusa Mattel Monster High DracuLaura


Papusa Monster High Clawdeen Wolf Scufita Rosie

Clawdeen Wolf adoră povestea Scufiţa Roşie, probabil datorită originii sale de vârcolac, astfel ea s-a îmbrăcat în costumul Scufiţei. Participă şi tu la petrecerea de la liceul Monster High, cu păpuşile tale îmbrăcate în costum. Te aşteaptă o joacă distractivă. Dimensiunea papusii Monster High Clawdeen Wolf este de aproximativ 30 cm. Setul include: papusa Monster High Clawdeen Wolf deghizata in Scufita Rosie, un stativ, un pieptan, un caiet cu notite.

mergi la magazinul online

Setul include: papusa Monster High Clawdeen Wolf deghizata in Scufita Rosie, un stativ, un pieptan, un caiet cu notite.

Papusa Monster High Clawdeen Wolf Scufita Rosie


Papusa Monster High Frankie Stein Cenusareasa

Preferata lui Frankie Stein este Cenusareasa. Poarta acum o rochie tipica a acestui personaj si are diadema.  Dimensiunea papusii Monster High Frankie Stein este de aproximativ 30 cm. Setul include: papusa Monster High Frankie Stein deghizata in Cenusareasa, un stativ, un pieptan, un caiet cu notite.

mergi la magazinul online

 Dimensiunea papusii Monster High Frankie Stein este de aproximativ 30 cm. Setul include: papusa Monster High Frankie Stein deghizata in Cenusareasa, un stativ, un pieptan, un caiet cu notite.

Papusa FrankieStein Cenusareasa

Papusa Monster High Abbey Bominable

Elevii Monsetr High sun salbatici, darzi si super tari. Abbey Bominable este o eleva straina din nord, fiind fiica temutului Yeti. Abbey este cunoscuta ca fiind o fata foarte dura cu o personalitate puternica, dar odata ce o cunosti mai bine vei realiza ca poate fi prietenoasa si calda. Papusa Mattel Monster High Abbey Bominable este articulata, putand fi astfel asezata in orice pozitie si are dimensiunea de aproximativ 30 cm.

epantofi.ro

mergi la magazinul online

Papusa Mattel Monster High Abbey Bominable este articulata, putand fi astfel asezata in orice pozitie si are dimensiunea de aproximativ 30 cm.

Papusa Monster High Abbey Bominable

Papusa petrecareata Operetta

Operetta este fiica fantomei de la opera si este eleva cea mai pasionata de muzica, avand totodata un comportament de diva. Papusa originala Mattel Monster High Operetta este articulata, putand fii astfel asezata in orice pozitie si are dimensiunea de 30 cm.

mergi la magazinul online

Papusa originala Mattel Monster High Operetta este articulata, putand fii astfel asezata in orice pozitie si are dimensiunea de 30 cm.

Papusa originala Mattel Operetta

Papusa Monster High Lagoona Blue

Lagoona Blue este fiica monstrului marii si are ca animal de companie un pestisor piranha. Este mereu pusa pe glume si se intelege bine cu toata lumea din Monster High. Papusa Monster High Lagoona Blue, este o jucarie originala Mattel, este articulata, putand fii astfel asezata in orice pozitie. Dimensiunea papusii este de 30 cm.

mergi la magazinul online

Papusa Monster High Lagoona Blue, este o jucarie originala Mattel

Papusa Mattel Monster High Lagoona Blue

Papusa Monster High Spectra Vondergeist

Spectra este fiica fantomelor, adora sa se imbrace in matase, deoarece ii ofera posibilitatea de a pluti. Isi accentueaza trasaturie de fantoma purtand si putin metal, pentru un efect de zornait abia perceptibil. Este o imagine care bantuie, nu crezi? Papusa Monster High Spectra Vondergeist este articulata, putand fii astfel asezata in orice pozitie. Dimensiuni: 30 cm

mergi la magazinul online

Papusa Monster High Spectra Vondergeist din Liceul Monstrilor

Papusa Monster High Spectra Vondergeist


Papusa Monster High originala Mattel: Howleen Wolf

Howleen este mezina familiei varcolacilor. Howleen este o rebela, ii sa numeasca felul in care se imbracat varco-punk. Este ca si cum ai lua o multime de stiluri diferite si le-ai amesteca impreuna pentru a face ceva complet nou si infiorator de cool. Papusa originala Mattel Monster High Howleen Wolf este articulata, putand fii astfel asezata in orice pozitie si are dimensiunea de 30 cm.

mergi la magazinul online

Papusa originala Mattel Monster High Howleen Wolf

Papusa Monster High Howleen Wolf


mai multe produse monster high ghiozdane, rechizite, seturi si papusi  la BestKids Nichiduta si eMAG.

answear.ro