depurtat.ro

De-a lungul anilor, magia filmului Star Wars ™ a depăşit barierele marelui sau micului ecran, reuşind să ne impulsioneze imaginaţia. Iar datorită francizelor şi licenţelor Lucas Films, Disney, Lego Star Wars sau Sphero, universul Star Wars a intrat şi în casele noastre, prin intermediul pluşurilor, gadget-urilor sau seturilor Lego Star Wars.

 

Vezi unde este cel mai mic preţ la robotul de jucarie Sphero Droidul din Star Wars BB-8 în oferta evomag.ro quickmobile.ro | amazon.co.uk.

 

Pret Robot Sphero Star Wars Droid BB-8

 

Faceţi cunoştinţă cu micul robot de jucărie acţionat din telefon sau tabletă: droidul BB-8 din ultima serie Star Wars The Force Awakenes. Acest droid este autentic şi avansat, purtător al unei personalităţi adaptive ce se schimbă pe măsură ce te joci cu el. Bazat pe interactiune cu ajutorul unui device mobil, BB-8 va fi droidul tău personal ce răspunde la comenzi vocale. Droidul BB-8 de jucărie poate patrula independent prin casă, poate fi ghidat şi chiar poate înregistra filme holografice. BB-8 este mai mult decât o jucărie, este un prieten interactiv.

depurtat.ro

 

Droidul Robot Sphero BB-8 Star Wars

 

Droidul de jucărie BB-8 rulează autentic fiind ghidat de smartphone sau tabletă. Acesta te ascultă şi îţi răspunde, recunoaşte şi reacţionează la vocea ta. Cu un comportament autonom şi cu o minte proprie, droidul electronic BB-8 este adaptiv şi învaţă din ce în ce mai multe pe măsură ce interacţionează cu tine. În pachet veţi găsi droidul BB-8, baza de încărcare pe inducţie, cablul micro USB şi un ghid de iniţiere rapid.

 

Pret Robot Sphero Star Wars Droid BB-8

 

Droidul BB-8 produs de Sphero intruchipeaza simpaticul personaj din filmul Star Wars episode VII The Force Awakenes. Robotul Sphero BB-8 este compatibil atat cu un smartphone sau tableta iOS (iPhone) cat si cu cele Android. Aplicatia ce poate fi descarcat gratuit de pe iTunes sau Google Play. Droidul BB-8 poate fi ghidat atat cu ajutorul telefonului cat si al tabletei. Pe masura ce interactionezi si mai mult cu BB-8 acesta isi dezvolta personalitatea. BB-8 recunoaste si reactioneaza la vocea ta. Cu Droidul Star Wars Sphero BB-8 vei avea parte de functionalitatea comunicarii holografice: poti inregistra, trimite si vizualiza video-uri holografice cu ajutorul lui BB-8 cu ajutorul unui telefon mobil sau tableta cu sistem de operare Android sau iOS.

otter.ro

 

 

Carcasa roboţelului Droid BB-8 realizată din policarbonat: material uşor, foarte rezistent la şocuri. Viteza maximă este de 7km/h, mecanismul de deplasare este realizat cu un giroscop şi un accelerometru ce ii permit lui BB-8 să se mişte cât mai realist. BB-8 beneficiază de încărcare prin inducţie, prin plasarea acestuia in staţia de andocare. Cu o încărcare completă, durata de joacă este de aproximativ 1 oră. Se conectează prin Bluetooth Smart BLE şi are o raza de actiune de 30 de metri.

 

Pret Robot Sphero Star Wars Droid BB-8

 

Specificaţii tehnice Droid BB-8

 

  • compatibil cu orice smartphone sau tabletă cu sistem de operare iOS sau Android;
  • rulează la o viteză maximă de 7km pe oră;
  • este confecţionat din material rezistent, policarbonat;
  • se contecteaza prin Bluetooth BLE şi are o autonomie de 30 de metri;
  • Droidul BB-8 Star Wars are autonomie de peste o oră dacă este încărcat complet;
  • aplicaţia de comunicare cu droidul BB-8, Sphero App, este gratuită, downloadabila atât prin iTunes, Google Play sau Windows App Store;
  • droidul BB-8 este dotat cu un sistem de ghidare, giroscop şi accelerometru;
  • Dimensiuni Robot BB-8: înălţime 11,4cm, grosime 7,3 cm, greutate 200g;

Robotul de jucarie Sphero Droidul BB-8 din Star Wars The Force Awakenes îl găsiţi la evomag.ro, quickmobile.ro dar şi pe amazon.co.uk.

answear.ro