depurtat.ro

Cra-z-Loom Shimmer’n’Sparkle !

Creeaza-ti propriile accesorii cu benzile elastice Cra-z-Loom Shimmer’n’Sparkle ! Vei putea purta sau face cadou bijuterii multicolore, bentite de par, coperti pentru rame foto, huse de telefon sau orice alt accesoriu pe care vrei sa-l realizezi. E foarte usor si foarte distractiv!

Dupa ce te hotarasti ce vrei sa creezi, trebuie sa-ti alegi culorile preferate dintre cele 600 de elastice din setul de creatie Cra-Z-Loom. Poti face bratari late sau inguste, coliere lungi sau la baza gatului, inele subtiri sau groase, orice ti-ai imaginat vreodata! Daca vrei un model mai lat, aseaza mai multe elastice unul langa celalalt. Daca vrei un accesoriu mai lung, pune mai multe elastice unul dupa altul. In functie de cat de simplu sau complicat vrei sa fie modelul accesoriului ales, vei folosi mai putine sau mai multe elastice.

Pune elasticele in suportul special pentru creatie bijuterii Cra-z-Loom Shimmer’n’Sparkle, urmarind instructiunile de utilizare. Cand termini de pus elasticele in suport, foloseste carligul de plastic din set pentru a le suprapune si a da forma noului tau accesoriu. Apoi, scoate-l din suport si mandreste-te cu creatia ta unica! Daca tocmai ai facut o bratara, un inel, un colier sau orice altceva in forma de cerc, uneste capetele cu clipsul in forma de „S”. In plus, poti adauga margelute, flori, fluturi sau orice alte pandantive, pentru a-ti evidentia chiar mai bine stilul personal.

In setul de creatie bijuterii Cra-z-Loom Shimmer’n’Sparkle sunt incluse: 600 elastice de diferite culori, suport din plastic, carlig din plastic, clipsuri in forma de „S”, Instructiuni de utilizare, Sabloane de creatie. Produsul este destinat copiilor cu varsta de minim 8 ani. Elasticele nu contin latex.

yves-rocher.ro

 

Cra-z-Loom impletituri in V!

 

Creeaza-ti propriile accesorii cu aparatul de creatie bijuterii Cra-z-Loom Impletituri in V! Vei putea purta sau face cadou inele, bratari, coliere sau brelocuri multicolore, facute chiar de tine. E foarte usor si foarte distractiv! Dupa ce te hotarasti ce vrei sa creezi, trebuie sa-ti alegi culorile preferate dintre cele 200 de elastice din set. Pune elasticele in suportul special pentru creatie bijuterii Cra-z-Loom Impletituri in V, urmarind instructiunile de utilizare. Cand termini de pus elasticele in suport, foloseste carligul de plastic din set pentru a le suprapune si a da forma noului tau accesoriu. Apoi, scoate-l din suport si uneste capetele cu clipsul in forma de „S”. Acum te poti mandri cu creatia ta unica si personalizata!

flanco.ro/

In setul de creatie bijuterii Cra-z-Loom Impletituri in V sunt incluse: 200 elastice de diferite culori, suport cu 4 brate, carlig din plastic, clipsuri in forma de „S”, instructiuni de utilizare, sabloane de creatie. Produsul este destinat copiilor cu varsta de minim 8 ani. Elasticele nu contin latex.

 

CRA-Z-LOOM benzi elastice rezerva

 

Vrei sa creezi un accesoriu personalizat si itidoresti sa folosesti o anumita culoare? Nicio problema! In pachetul cu rezerve Cra-Z-Loom vei gasi 2.100 de elastice, in culorile tale preferate. Acum, poti face bratari late sau inguste, coliere lungi sau la baza gatului, inele subtiri sau groase, orice ti-ai imaginat vreodata! Daca vrei un model mai lat, aseaza mai multe elastice unul langacelalalt. Daca vrei un accesoriu mai lung, pune mai multe elastice unul dupa altul. In functie de cat de simplu sau complicat vrei sa fie modelul accesoriului ales, vei folosi mai putine sau mai multe elastice.

Pune elasticele in suportul special pentru creatie bijuterii Cra-z-Loom, urmarind instructiunile de utilizare. Cand termini de pus elasticele in suport, folosestecarligul de plastic din set pentru a le suprapune si a da forma noului tau accesoriu. Apoi, scoate-l din suport si mandreste-te cu creatia ta unica! Daca tocmai ai facut o bratara, un inel, un colier sau orice altceva in forma de cerc, uneste capetele cu clipsul in forma de „S”. In plus, poti adauga margelute, flori, fluturi sau orice alte pandantive, pentru a-ti evidentia chiar mai bine stilul personal.

In pachetul cu rezerve benzi elastice Cra-z-Loom sunt incluse: 2.100 elastice in 7 culori diferite. Clipsuri in forma de „S”.

Jucariile creative, benzile elastice CRA-Z-LOOM (Crazy Loom de la Crazy Art) le gasiti la Nicoro.

answear.ro