O noua jucarie electronica cu senzori de miscare de la Air Hogs. Noriel va prezinta noul Vectron Wave, farfuria zburatoare pe care tu o controlezi cu mana! Poti sa o arunci, sa o prinzi. Vectron Wave are tehnologie care simte ce este sub ea si se inalta deasupra. Vectron Wave, acum in magazine! De la magazinul online Noriel!

 

Air Hogs Vectron Wave este o jucarie zburatoare de-a dreptul incredibila! Trebuie să o vezi ca să crezi! Tehnologia de detectare a altitudinii Wave Control permite acesteia să se ridice și să treaca peste orice suprafață dură. Nici un control de la distanță nu este necesar! Du experiența Vectron Wave la nivelul următor cu mai multe mișcări avansate, cum ar fi utilizarea picioarelor, a genunchilor si chiar a umerilor.

 

Farfuria zburatoare pe care tu o controlezi cu mana. Arunc-o, Prinde-o, Farfuria Zburatoare Vectron Wave are o tehnologie care simte ce este cu ea si se mentine deasupra. Jucaria Farfurie zburatoare Vectron Wave este recomandabila pentru baietii cu varsta peste 5 ani, ati vazut-o cu siguranta in reclamele TV de pe posturile de televiziune pentru copii si o gasiti la cel mai mic pret in magazinul online Noriel.