Cablul electric un accesoriu destul de problematic sau macar enervant dar indispensabil multor aparate de uz casnic, ne agatam de el dar ne ingreuneaza viata fie ca este vorba despre un aparat de gaurit, un aspirator sau un fierbator. Fierul de calcat, necesitand o putere mai mare electrica nu a putut beneficia de noile tehnologii de autonomie a micilor electrocasnice. Pana acum, pana la aparitia Livington Iron.

Livington Iron, un fier de calcat cu abur cu talpa unica din nanoceramica ce poate fi utilizat fara fir. Veti vedea cum calcarea hainelor dar si a perdelelor va fi foarte usoara, redati stralucirea accesoriilor dvs. vestimentare folosindu-l cu sau fara cablul electric. Puteti astfel indrepta materiale textile usoare diferite fara ajustarea temperaturii. Cu fierul de calcat Livington Iron veti economisi timp si energie. Un fier de calcat cu abur si fara cablu electric senzational. Reglarea puterii vaporilor protejeaza lenjeriilor si ajuta la improspatarea hainelor, caz in care veti spune adio mirosurilor neplacute sau a rezidurilor de detergent.

Detalii si Pret LIVINGTON IRON

Vă prezentăm câteva păreri despre Livington IRON, revoluţionarul fier de călcat cu abur, fără cablu electric, cu talpă unică, nano ceramică. Veţi vedea că niciodată nu a fost atât de uşor călcatul rufelor într-o singură operaţie, cum hainele dumneavoastră preferate vor străluci din nou folosind fie modul de utilizare cu cablu sau fără cablu electric.

Livington face fata oricarui material. Puteti calca nu doar blugi sau catifea ci si materiale cu mai multe straturi. Mai rapid si mai usor. Dar sa nu uitam de cea mai importanta caracteristica a fierului de calcat Livington Iron: nu are nevoie neaparat de cablu. Va poate fi de ajutor in provocarile ce par imposibile, precum calcatul vertical. Sistemul pentru calcat Livington Iron este o adevarata sursa de aur cu pulverizator, astfel ca orice material poate fi calcat la aceasi temperatura. Cand asezati Livington Iron in suport, acesta se incarca in mod automat. Livington Iron poate calca cu usurinta in, bumbac, materiale usoara sau groase si veti avea parte de rezultate impecabile. Rezervorul de 300 de litri se umple chiar si cu apa de la robinet, caz in care nu v-a trebui sa cheltuiti suplimentar pentru solutii de tratare a apei anti calcar pentru fierul dvs. de calcat cu aburi. Dependenta de cablul electric, firul care ne incurca la calcat exact atunci cand avem nevoie de timp este de domeniul trecutului.

Fier de călcat fără cablu electric? Da, este posibil!

Cablul electric un accesoriu enervant dar indispensabil multor aparate de uz casnic, ne agatam de el dar ne ingreuneaza viata fie ca este vorba despre un aparat de gaurit, un aspirator sau un fierbator. Fierul de calcat, necesitand o putere mai mare de incalzire nu a putut beneficia de noile tehnologii de autonomie a micilor electrocasnice. Pana acum, pana la aparitia Livington Iron. Dispotiv cu aur cu talpa unica din nanoceramica ce poate fi utilizat fara fir. Veti vedea cum calcarea hainelor dar si a perdelelor va fi foarte usoara, redati stralucirea accesoriilor dvs. vestimentare folosindu-l cu sau fara cablul electric. Puteti astfel indrepta materiale textile usoare diferite fara ajustarea temperaturii. Cu fierul de calcat Livingston Iron veti economisi timp si energie. Un fier de calcat senzational, ce merită să îl aveți în casă. Acesta poate fi folosit atât cu cablu cât și fără cablu electric. Faceţi cunoştinţă cu noul nivel de îngrujit textile, şi călcat, mulțumită lui Livington Iron.

Livington Iron cu inovatoarea talpă nano ceramică!

Mulţumită tălpii nano ceramice care alunecă foarte uşor, şi dumneavoastră puteţi beneficia de noua eră tehnologică în ceea ce priveşte călcatul rufelor! În sfărşit, fără a regla temperatura tălpii nano ceramice, dumneavoastră puteţi îngriji ţesăturile sensibile, în acest fel, cu senzaţionalul Livington Iron puteţi economisi chiar jumătate din timpul acordat călcatului. Datorită jetului de abur de mare putere, reglabil, puteţi îngriji nu numai textilele/ţesăturile, dar puteţi împrospăta hainele, în acest fel dispare şi mirosul neplăcut din acestea.

Puteţi călca aproape orice fel de material!

Cu Livington Iron, puteţi călca aproape orice fel de meteriale. Puteţi călca nu numai blugi sau pantaloni din catifea, dar puteţi călca material/ţesături din mai multe straturi, în acest fel călcaţi de două ori mai repede, mai simplu şi mai uşor! Să nu uităm de cea mai uimitoare proprietate a fierului de călcat: foarte uşor îl puteţi transforma în fier de călcat fără cablu electric! Împrospătaţi perdele, draperii sau hainele puse  pe umeraş. Călcaţi în câteva clipe bluze, cămăşi aproape în orice loc, fără ca să vă deranjeze/împiedice/să vă stea în cale cablul electric!

 

Dacă acum comandaţi revoluţionarul fier de călcat Livington iRon, în colet mai primiţi gratis/cadou, practicul pahar măsură, precum şi peria îmbunătăţită pentru îngrijirea hainelor. Nu rataţi această ocazie unică!

Detalii si Pret LIVINGTON IRON