depurtat.ro

Magazinul eMAG a gasit un mod de a aduce farmecul povestilor si cantecele preferate ale fetitei tale intr-o singura papusa: Papusa Ioana cu mp3 player. Papusa Ioana poate reda orice fisier audio in format mp3 de pe un stick USB fie o melodie sau o poveste pentru copii printr-o simpla apasare a unui buton. Utilizatorul inregistreaza pe stickul de memorie povesti sau cantece in format mp3 apoi plaseaza dispozitivul intr-un loc creat special, in spatele papusii. Inserarea stick-ului se face cu usurinta, prin simpla conectare la un calculator.

Te-ai gandit cum ar fi sa ai o papusa care sa cante si sa spuna povesti in locul tau?  Ioana este o papusa dotata cu un sistem de USB, care permite inserarea unui stick de memorie cu orice informatie audio pe care o doresti. Papusa are un mesaj introductiv, care se activeaza la apasarea pe senzorul de pe mana:” Buna eu sunt Ioana si pot recita sute de poezii, pot spune zeci de povesti si pot canta oricate cantece doresti sa asculti. Cu ajutorul unui stick de memorie inregistrat de tine, am sa reproduc exact totul spre bucuria ta si a prietenilor tai” Functii: ON, OFF, TRY ME, TIMER, VOLUM. Butoanele sunt amplasate pe spatele papusii, la baza gatului, sub imbracaminte.

Papusa Ioana povestitoare cu mp3 player poate fi cumparata online de la eMAG, insa o gasiti si in ofertele BestKidsElefant,  BebeBliss sau 3 Pitici.

otter.ro

Păpuşa Ioana cu MP3 player este un nou concept de păpuşă interactivă căreia i se poate ataşa un stick de memorie USB. Pe acest stick pot fi înregistrate poveşti, melodii, ori părinţii îşi pot înregistra propria voce pentru a reda apoi copilului poveştile preferate chiar şi atunci când nu sunt în preajmă lor. Noutatea este că înregistrările pot fi schimbate ori de câte ori se doreşte. Astfel, copilul nu se va plictisi niciodată în preajma Ioanei. O altă caracteristică importantă a păpuşii este dată de funcţia de temporizare astfel încât puteţi programa oprirea la orice intervalul doriţi. Redarea fisierelor audio se face printr-o simpla strangere de mana. Poti sa pornesti cantecelul sau povestea, sa o opresti in orice moment sau sa dai inainte si in urma, pentru a accesa mai multe fisiere. Toate aceste functii sunt accesibile printr-un singur buton sau printr-o strangere de mana.

Papusa Ioana povestitoare cu mp3 vine cu o perie de par si elastice colorate. Ioana vine ambalata intr-o cutie de carton personalizata cu fereastra de plastic, pe care se gasesc instructiunile de folosire. Recomandata fetitelor cu varsta peste 3 ani. Pentru a te putea juca cu Papusa Ioana MP3, ai nevoie de 4 baterii tip AAA si un stick de memorie. Papusa Ioana este dotata cu MP3 Player care poate reda melodii, povesti sau orice inregistrare in format MP3 realizata pe un stick de memorie USB (nu este inclus in set). Papusa are buton On/Off, buton Try me, buton de volum.

Papusa Ioana povestitoare cu stick mp3 poate fi cumparata online de la eMAG insa o gasiti si in ofertele BestKids, Elefant, BebeBliss sau 3 Pitici.

answear.ro