depurtat.ro

Zoingo Boingo – Mingea Flexibila cu Maner de la Noriel este jucaria de exterior ce iti da liber la țopăială! Toata ziua! Zoingo Boingo e mingea senzațională pe care poți să sari în sus și-n jos, în dreapta și-n stânga, să faci piruete și cascadorii spectaculoase! Urcă-te pe minge și ține bine mânerul, îndoaie genunchii și lansează-te în văzduh! Adună-ți toți prietenii și țopăiți împreună în aer liber! Zoingo Boingo este in fapt un bat Pogo dar pentru ca distractia sa fie la maxim este prevazut cu o minge gonflabila!

cel mai mic pret la Pogo Zoingo Boingo Mingea cu maner la Noriel

Pogo Zoingo Boingo Mingea cu maner de la Noriel

Pogo-ul Zoingo Boingo, mingea cu maner de la Noriel este o jucărie super distractivă, ce îndeamnă copilul să facă mișcare, să socializeze cu prietenii și să se joace în aer liber.

depurtat.ro

Pogo Zoingo Boingo de la Noriel - Jucarii de exterior

Pogo Zoingo Boingo de la Noriel – Jucarii de exterior

Jucaria de exterior Zoingo Boingo de la Noriel este recomandata copiilor cu varsta peste 8 ani, baieti si fetite. Zoingo Boingo este jucaria care te invata ce este echilibrul. Pogo-ul Minge Zoingo Boingo se umfla usor, precum roata de la bicicleta.

noriel.ro
Pogo Zoingo Boingo Mingea cu maner la Noriel

Pogo Zoingo Boingo Mingea cu maner la Noriel

Zoingo Boingo poate fi cumparata in trei variante de culori, portocaliu, verde sau galben, exclusiv de la Noriel. Cauti un alt gen de jucarie? Sau ceva in plus? Poate aceasi jucarie dar la un pret mai mic? Ei bine, atunci te directionam catre oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro. Spor si inspiratie la cumparaturi!

answear.ro