Unicornul Starlily Jucaria FurReal Friends pentru fetite cu varsta peste 3-4 ani. Departe intr-o padure fermecata, traieste un minunat si tanar unicorn pe nume Starlily, care are puteri magice, foarte speciale. Impreuna puteti porni in aventuri palpitante – sigur veti devein cele mai bune prietene! Unicornul Starlily FurReal Friends este adorabil si plin de afectiune, si vei avea parte de un prieten „magic” pentru plimbare.

Detalii si Pret Unicornul StarLily FurReal Friends

 

StarLily, este un unicorn prietenos cu un corn magic care se aprinde in diferite culori! Cu cat te joci mai mult cu ea, cu atat devine mai puternica si iti va raspunde mai mult. Ai grija de ea, ofera-i gustarea preferata, impleteste-i si aranjaza-i parul.

 

Cornul simpaticului Unicornul Starlily se aprinde in mai multe culori, raspunde la auzul vocii tale prin mai mult de 100 de melodii si combinatii de miscare. Aventurile tale vor fi mereu spectaculoase cu StarLily – unicornul magic!

Jucaria Unicorn Starlily Jucaria FurReal Friends necesita 4 baterii tip LR14 (nu sunt incluse in set) fiind recomandata pentru fetitele cu varsta peste 3-4 ani.

 

Detalii si Pret Unicornul StarLily FurReal Friends

CITESTE SI:  Laptopul Karaoke Testoasa de la Noriel Turtle PC