depurtat.ro

Zero Gravity Laser este maşinuţa uluitoare cu telecomanda din reclama TV de pe posturile dedicate copiilor care sfidează forţa gravitaţiei şi merge pe pereţi, controlată printr-o rază laserAir Hogs Gravity Laser Racer este echipata cu mult premiata tehnologie Wall Climber ce permite acestei masinute radiocomandate sa invinga gravitatia. Masinuta cu laser Air Hogs Zero Gravity Racer  care merge pe pereti si pe tavan este acum in oferta. Vezi OFERTA eMAG de MASINUTE CU TELECOMANDA.

yves-rocher.ro

Masinuta cu laser Air Hogs Zero Gravity Racer care se urca pe pereti

Masinuta cu laser care urca pe pereti

 

Masinuta cu laser Air Hogs Zero Gravity Racer este un bun gadget si pentru orele mai plictisitoare de la servici. Masinuta arata foarte bine, are o multime de functii si este foarte rapida si silentioasa. Are un acumulator care se incarca direct de la telecomanda.

Masinute cu telecomanda in oferta eMAG

flanco.ro/
vezi oferta la Air Hogs - Masina Zero Gravity Laser

Air Hogs – Masina Zero Gravity Laser

 

Condu aceasta masinuta pe podea, pe pereti ba chiar si pe tavan prin cei cinci sensori de control directionali cu care aceasta masinuta este echipata. Masinuta Air Hogs Gravity Laser Racer va urmari lumina laserului peste tot, nimic nu ii va sta in cale.  Masinuta Air-Hogs Zero Gravity Laser masinuta cu laser care invinge gravitatia urcandu-se pe pereti, recomandata baietilor cu varsta intre 8 si 99 de ani.

Air hogs - Masinuta Zero Gravity Laser la Noriel

Air hogs – Masinuta Zero Gravity Laser la Noriel

 

Masinuta cu laser Air Hogs Zero Gravity Racer  care merge pe pereti si pe tavan este acum la pret redus in oferta Noriel.

Masinuta cu laser si telecomanda Gravitatie Zero

Masinuta cu laser si telecomanda Gravitatie Zero

Vezi OFERTA eMAG de MASINUTE CU TELECOMANDA.

answear.ro