depurtat.ro

Cu jocul de familie Hasbro Monopoly Spiderman de la Noriel intri în rolul personajelor din filmele Spiderman în timp ce te plimbi pe tabla de joc. Jocul conţine câteva reguli opţionale adaugate si adaptate special la clasicul Monopoly pentru a te putea folosi de puterile eroului tau preferat Marvel – Spiderman. Jocul de familie Hasbro Monopoly Spiderman este recomandat copiilor cu varsta peste 8 ani si face parte dintr-o gama variata de jocuri de societate tip Monopoly pe care o veti gasi in oferta eMAG.

yves-rocher.ro

Joc de familie Hasbro Monopoly Spiderman la Noriel

Joc de familie Hasbro Monopoly Spiderman la Noriel

Scopul jocului Monopoly Spiderman este să ramăi ultimul jucător pe tabla de joc cumpărînd, închiriind şi vânzând proprietăţi. Hasbro Monopoly Spiderman conţine: placa de joc, cartonaşe de proprietate, bani şi tava bancherului, 16 cartonaşe Omul-Păianjen, 16 cartonaşe Omul-Păianjen Negru, 6 figurine din filmele Omul-Păianjen, 32 apartamente, 12 zgârie nori, 2 zaruri. Spaţiile plăcii de joc şi titlurile-valorile acestora, sunt locaţii din cele trei filme cu Spiderman. Toate valorile corespund cu ediţia Monopoly Clasic.
Jocul de familie Hasbro Monopoly Spiderman este recomandat copiilor cu varsta peste 8 ani. Vezi intreaga gama in oferta eMAG.ro.
answear.ro