Jocurile interactiv educative Elefantelul Vesel recomandate copiilor cu varsta peste 4 ani. Oare care este mancarea preferata a soricelului? Descopera raspunsurile corecte cu ajutorul jocului Elefantelului Vesel. Descopera cele 4 jocuri nou noute Elefantelul Vesel, cu imagini superbe: Lumea animalelor, A formelor si culorilor, O plimbare in natura si Aventuri culinare. De la creatorii jocului de mare succes Creionul Fermecat. Le gasiti in oferta magazinelor jucarie.ro si eMAG.ro.

 

Jocurile Elefantelul Vesel

 

Elefănțelul Vesel este o serie noua de jocuri interactiv-educative pentru copii cu varsta peste 4-5 ani. Jocurile sunt deosebit de interesante pentru cei mici, baieti sau fetite, datorita ilustratiilor captivante care stimulează gândirea asociativă și imaginația.

 

Elefantelul Vesel – Lumea Animalelor

 

Cu ajutorul setului Elefantelul Vesel „Lumea animalelor” copiii pot învăța despre animale sălbatice și domestice, obiceiurile acestora, locurile unde trăiesc și multe altele. Vor răspunde la întrebările ilustrate, iar creionul muzical în formă de elefănțel va cânta o melodie drăguță de fiecare dată când vor da răspunsul corect.

 

Elefantelul Vesel – Plimbare in natura

 

Cu ajutorul setului Elefantelul Vesel„O plimbare în natură” copiii pot învăța despre animale și se pot familiariza cu diferite regiuni geografice, jucându-se. Vor răspunde la întrebările ilustrate, iar creionul muzical în formă de elefănțel va cânta o melodie drăguță de fiecare dată când vor da răspunsul corect.

 

Elefantelul Vesel – Aventuri culinare

 

Setul de joaca Elefantelul Vesel „Aventuri culinare” introduce copiii în lumea apetisantă a diferitelor mâncăruri. Cei mici se pot familiariza cu diferite ingrediente naturale, cu modul de preparare a alimentelor de bază, cu fructe, legume și multe altele. Vor răspunde la întrebările ilustrate, iar creionul muzical în formă de elefănțel va cânta o melodie drăguță de fiecare dată când vor da răspunsul corect.

 

CITESTE SI:  Jocul Fibber la Noriel - joc de familie amuzant pentru copii peste 7 ani
Elefantelul Vesel – Forme, culori, fructe si legume

 

Setul de joaca Elefantelul Vesel „Forme, culori, fructe și legume” conține 12 planșe de joc cu diverse exerciții prezentate prin imagini splendide. Cei mici vor răspunde la întrebările ilustrate, iar creionul muzical în formă de elefănțel va cânta o melodie drăguță de fiecare dată când vor da răspunsul corect.

 

Jocurile interactiv educative Elefantelul Vesel recomandate copiilor cu varsta peste 4 ani: Lumea animalelor, A formelor si culorilor, O plimbare in natura si Aventuri culinare le gasiti in oferta magazinelor jucarie.ro si eMAG.ro.