depurtat.ro

Seturile de constructie K’nex sunt jocuri complexe de constructie iar majoritatea seriilor se adreseaza copiilor mai maricei (peste 5 ani) nefiind un concurent al seriilor LEGO. Designul pieselor si modul de imbinare a acestora ofera posibilitatea crearii oricarui obiect imaginat de copii. Mai mult decat atat, mai multe seturi KNEX permit constructia unui singur obiect mai mare. K`NEX la eMAG.

Set figurine Angry Birds Knex Yellow Bird vs Pig. Bine ati venit in lumea K’NEX si Angry Birds Space! Acest set introductiv contine o Pasare-bomba si un Porc Minion mic, plus o prastie care se poate asambla pentru lansarea Pasarii-bomba, exact ca in joc! Din set mai fac parte si un articol spatial si cuburi pentru a fi asezate unul peste altul! Toate componentele se potrivesc si cu alte seturi de constructie K’NEX Angry Birds. Ambalat intr-o cutie care reflecta elemente din joc si poate fi folosita in timpul jocului. Include peste 27 de piese si este perfect ca set de constructie pentru copiii cu varsta peste 5 ani.

 

Set constructie KNEX Camion cu remorca. Set compus din 232 de piese pentru constructia unui camion cu remorca KNEX. Pachetul KNEX contine 232 piese: tije, conectori, roti, caramizi KNEX, include motor pentru deplasarea modelului construit; necesita 2 x AA baterii (nu sunt incluse), include un omulet de jucarie pentru conducerea modelului, o carte cu imagini pentru asamblarea camionului. Puteti ridica capota pentru a vedea motorul din crom, puteti deschide remorca din spate. Colectionati camionul cu platforma KNEX pentru a construi o masina de tractare. Colectionati toate cele 4 seturi din aceasta gama si veti obtine un model urias.  Atentie! Contine piese mici care pot fi inghitite; nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Recomandat copiilor peste 5 ani.

yves-rocher.ro

Robot Razor KNEX. Cu acest set copilul dumneavoastra poate construi un robot motorizat care poate merge si isi poate misca mainile. Setul include 389 de piese: tije, conectori, caramizi KNEX, piese speciale: ochi negri cu galben si o carte cu imagini pentru asamblarea modelului. Pentru miscarea robotului construit sunt necesare 2 x AA baterii (nu sunt incluse). Colectionati robotul Chomp KNEX pentru a construi un robot mai mare.

Parcul de distractii KNEX. Setul include 478 de piese pentru constructia unei roti mari cu motor din parcul de distractii: tije, conectori, caramizi KNEX si micro piese precu msi un motor pentru ca distractia sa fie cat mai reala (necesita doua baterii AA neincluse). Inaltimea rotii construite este de 0.45 metri. Colectionati toate cele 4 modele din acest set pentru a obtine un intreg parc de distractii.

Masina de curse Dragsters 1 KNEX. Set compus din 24 de piese pentru constructia unei masini de curse KNEX recomandat copiilor peste 5 ani. Acest set include caramizi KNEX, tije, conectori si roti, toate ambalate intr-o cutie in forma de roata.

Camion piese KNEX. Set compus din 226 de piese pentru constructia unui camion KNEX. Setul de piese de constructie KNEX nclude motor pentru deplasarea modelului construit; necesita 2 x AA baterii (nu sunt incluse),un omulet de  jucarie pentru conducerea modelului, o carte cu imagini pentru asamblarea camionului. Puteti ridica capota pentru a vedea motorul din crom. Colectionati camionul cu bena KNEX pentru a construi un camion mult mai mare.

flanco.ro/

Robot Turbo Spider piese KNEX. Cu acest set de constructie copilul dumneavoastra poate construi un robot motorizat care poate merge si misca ochii. Setul include 373 de piese: tije, conectori, caramizi KNEX, piese speciale: ochi negri cu rosu si o carte cu imagini pentru asamblarea modelului. Pentru miscarea robotului construit sunt necesare 2 x AA baterii (nu sunt incluse). Colectionati robotul Turbo KNEX pentru a construi un robot mai mare.

Camion cu bena KNEX. Set compus din 234 de piese pentru constructia unui camion cu bena KNEX. Include motor pentru deplasarea modelului construit; necesita 2 x AA baterii (nu sunt incluse), un omulet de jucarie pentru conducerea modelului, o carte cu imagini pentru asamblarea camionului. Puteti ridica capota pentru a vedea motorul din crom.

Masina de curse Dragsters 2 KNEX. Set compus din 31 de piese pentru constructia unei masini de curse KNEX recomandat copiilor peste 5 ani. Acest set include caramizi KNEX, tije, conectori si roti, toate ambalate intr-o cutie in forma de roata.

Parcul de distractii 4 KNEX. Setul include 463 de piese pentru constructia unui carusel cu motor din parcul de distractii. Include motor pentru ca distractia sa fie cat mai reala; (sunt necesare 2 x AA baterii; nu sunt incluse), inaltimea caruselului construit este de 60 cm.

Robot Chomp KNEX. Cu acest set copilul dumneavoastra poate construi un robot motorizat care poate merge si isi poate deschide/inchide gura. Setul include 399 de piese: tije, conectori, caramizi KNEX, piese speciale: ochi negri cu verde si o carte cu imagini pentru asamblarea modelului. Pentru miscarea robotului construit sunt necesare 2 x AA baterii (nu sunt incluse). Colectionati robotul Razor KNEX pentru a construi un robot mai mare. Recomandat copiilor peste 7 ani.

Masina de curse KNEX. Cu acest set copilul dumneavoastra poate construi o masina de curse draguta. Include piese speciale: ochi, roti si o foaie cu idei pentru constructia mai multor modele, stimuland dezvoltarea creativitatii copilului dumneavoastra. Contine 30 piese. Recomandat copiilor peste 3 ani.

Roata parc distractii KNEX. Cu acest set copilul dumneavoastra poate construi ultimul model de roata aparut in parcul de distractii. Contine 977 piese colorate: tije, conectori, caramizi KNEX si micro piese, include cel mai puternic motor din gama jucariilor KNEX. Motorul poate invarti roata simultan in directii opuse. Cu acest set puteti construi 2 modele, inaltimea fiecarei roti construite este de aproximativ 1 m.

K`NEX la eMAG.

answear.ro