Platformele sport Skechers pot fi cumparate acum si din Romania de la Ready to Wear, MyCloset si B-Mall (magazine online tip outlet). Aceste platforme sport confortabile pentru femei sunt construite pentru o viata activa, fie ca vreti sa iesiti la o plimbare, sa conduceti, sa bateti strazile sau sa faceti o excursie. Si, prin largirea ofertei de a include noi stiluri pentru fiecare varsta si clasa sociala, Skechers continua sa se intreaca pe sine. Tinand pasul cu tendintele, SKECHERS a facut profilele sport si casual esentiale pentru cunoscatorii de moda de pretutindeni.

Platformele Skechers se prezinta in modele diverse, in versiuni ultra sport precum cele din gama Skechers Daddy`s Money sau Skechers Superblast sau in versiuni fashion precum cele Skechers MesquitoAztec Empire Skechers sau Skechers SKCH Plus 3. Platformele Skechers ating o intreaga paleta de culori, de la clasicele maro si negru pana la portocaliul intens, movul sau auriul sclipitor.

 

Platforme casual Skechers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITESTE SI:  Platforme sport LEE COOPER

Platforme Skechers Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Platformele sport si sport casual Skechers pot fi cumparate acum si din Romania de la MyCloset si B-Mall. Profita de preturile reduse practicate de magazinele online tip outlet.