depurtat.ro

Samsung Electronics a lansat primul dispozitiv Gear VR dedicat consumatorilor, “ochelarii electronici” ce permit vizionarea aplicatiilor de realitate virtuala cantarind 310 grame. Samsung spune ca noul Gear VR este cu 22% mai usor decat versiunea anterioara si are un design nou, cu o perna de spuma care ofera mai mult confort in utilizare. In SUA Gear VR costa 99 de dolari, iar lansarea este programata pentru aceasta toamna pe amazon.co.uk. Ochelarii virtuali Samsung Gear VR functioneaza doar cu telefoanele mobile Note 5, Galaxy S6, S6 edge si S6 edge+. Review-ul complet Samsung Gear VR aici.

UPDATE: Samsung GEAR VR in Romania la eMAG

Cea mai noua versiune Samsung Gear VR este compatibila cu si mai multe smartphone-uri, printre care si Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 si S6 edge si se foloseste de performantele ecranului Super AMOLED al dispozitivelor pentru a le oferi utilizatorilor culorile si claritatea necesara pentru experiente de realitate virtuala captivante.

yves-rocher.ro

epantofi.ro

Noua pereche de ochelari virtuali Samsung Gear VR este cu 22% mai usoara decat versiunea anterioara (310 grame) si are un design nou, cu o perna de spuma care ofera mai mult confort in utilizare.

In plus, interfata tactila a lui Samsung Gear VR a fost imbunatatita si le ofera utilizatorilor un control mai precis in timp ce acestia se bucura de o selectie de filme, jocuri si clipuri video 360 disponibile pe Gear VR. Samsung Gear VR va fi disponibil in culoarea Frost White, incepand cu aceasta toamna pe amazon.co.uk urmand apoi sa completeze si oferta de ochelari virtuali de la eMAG.

UPDATE: Samsung GEAR VR in Romania la eMAG

answear.ro