depurtat.ro

Monitoarele touchscreen sunt eficiente şi fiabile, un adevărat partener de afaceri. Soluţiile touchscreen rapide şi eficiente completează gama extrem de largă de monitoare, care mai cuprinde şi monitoare TV , monitoare gaming 3D şi alte produse cu tehnologii de vârf. Veţi găsi cu siguranţă un model de monitor cu ecran tactil, la un pret foarte bun, care să corespundă tuturor cerinţelor dv.

Mai multe modele de Monitoare Touchscreen la eMAG

 

Monitorul touchscreen Full HD Dell™ de 54,6 cm

vezi cel mai mic pret Dell S2240 Touchscreen la

evomag | eMAG

 

Monitorul touchscreen Dell™ de 54,6 cm (21,5 inchi) vă oferă capacitate de atingere în zece puncte, cu claritate şi uşurinţă în utilizare excepţionale, într-un design simplu şi eficient. Conceput pentru a încuraja colaborarea şi pentru a spori productivitatea, monitorul tactil Dell de 21,5 inchi oferă un nivel înalt de flexibilitate în utilizare la lucru, la şcoală sau pentru divertisment. Suport ergonomic: glisaţi afişajul către dvs. uşor şi natural pentru a-l putea atinge şi pentru a scrie, putând, în acelaşi timp, să îl înclinaţi până la maximum 60 °. Adecvat pentru săli de clasă, birouri de acasă, clinici şi alte utilizări profesionale.

Compatibilitate VESA: de asemenea, puteţi alege să montaţi monitorul pe perete sau să îl ataşaţi de braţul pentru un singur monitor Dell, pentru a vă bucura de o şi mai mare flexibilitate de vizualizare. Conectivitate integrată: porturile HDMI, DVI şi VGA permit efectuarea de conexiuni directe la desktop, laptop, aparat foto, telefon şi alte dispozitive electronice, pentru a îmbunătăţi aproape orice imagine. Proiectare de imagini: activarea capacităţii tactile se face foarte simplu! Nu trebuie decât să conectaţi cablul USB de la PC la portul USB ascendent al monitorului şi să utilizaţi un cablu HDMI, DVI sau VGA pentru a proiecta imagini pe ecran.

flanco.ro/

Atingere naturală şi claritate de vis a imaginii. Loviţi uşor, glisaţi, trageţi cu degetul, rotiţi, apropiaţi şi depărtaţi degetele. Capacitatea de atingeri multiple este simplă şi intuitivă atunci când este utilizată împreună cu Windows 8, care recunoaşte până la zece puncte de atingere simultan.

Oferind o calitate excelentă a imaginii, monitorul touchscreen Dell de 21,5 inchi vă oferă:

  • Claritate extraordinară a ecranului: rezoluţie Full HD 16:9 de 1.920 x 1.080 (maxim); raport de contrast mare, de 3.000:1 (tipic); raport de contrast megadinamic estimat la 8.000.000:1 (maxim); unghi larg de vizualizare, de 178 °/178 °, pentru colaborare eficientă;
  • Afişaj fără cadru: ecran mare şi curat, pentru o experienţă tactilă cursivă, plus tehnologia Image Enhance, concepută pentru a face imaginile mai clare, pentru a îmbunătăţi nuanţele de culoare şi pentru a creşte contrastul culorilor. Dell Display Manager: este prevăzut cu un mod automat, care oferă o varietate de setări de culoare preconfigurate, pentru a optimiza aspectul fiecărei aplicaţii în parte. Fiecare aplicaţie poate avea propriul său mod presetat.
  • ECONOMIE si ERGONOMIE: Cu eficienţa de mediu în prim-plan încă de la concepere, monitorul tactil Dell de 21,5 inchi prezintă consum de energie scăzut şi este fabricat din materiale ecologice. Consum de energie tipic de 20 W: consumul de energie este cu 28,57 % mai mic decât cel al monitorului tactil Dell din generaţia anterioară. Caracteristici de economisire a energiei: estomparea dinamică reduce din luminozitatea ecranelor predominant albe. Când este activată, funcţia PowerNap reduce luminozitatea monitorului atunci când acesta nu se află în uz.
  • Standarde ridicate de protecţie a mediului: conform standardului ENERGY STAR® şi certificat EPEAT® Silver, monitorul tactil Dell de 21,5 inchi este prevăzut, de asemenea, cu sticlă fără arsenic şi cu un ecran LED fără mercur.

vezi aici si Dell 23 inch Touchscreen

 

Monitor Touchscreen LG 19 inch T1910BP-BN
Monitor Touchscreen LG 19 inch T1910BP-BN

Monitor Touchscreen LG 19 inch T1910BP-BN

vezi cel mai mic pret la

eMAG | azerty | marketonline |

 

Monitoarele din seria T10 de tip Touch Screen de la LG sunt fiabile, eficiente si de incredere, un adevarat partener de afaceri. Acestea ofera solutii rapide si eficiente de touch screen potrivite pentru o varietate de domenii. Acest model este disponibil si in varianta de 17 inch, insa tinand cont de faptul ca pretul modelului de 19 inch este cu cativa zeci de lei mai mare fata de cel de 17 inch, va recomandam totusi modelul din imagine.

answear.ro