depurtat.ro

Televizorul  LG 32LA6130 Cinema 3D Full HD, de 81 cm vine echipat cu 2 perechi de ochelari 3D Party Pack. Ochelarii 3D ai televizoarelor LG sunt usori, fara baterii si economici, oferind un confort sporit in timpul vizionarii. LG 32LA6130 arata mai bine, e zvelt, picior design modern, rama argintie da mai bine (decat negru) daca il montezi pe perete. Este dotat cu conectare prin cablu “MHL” care inseamna: ca iti poti conecta smartphone-ul sa urmaresti continutul HD salvat pe acesta (in acelasi timp telefonul tau isi va incarca si bateria).

LG32LA6130 imbunatatit cu tehnologii de ultima ora: 3D FPR, Conversie 2D la 3D, Conversie 3D la 2D, Control Adancime 3D, Viewpoint Control 3D, Dual Play, Triple XD Engine, 24p Real Cinema, Picture Wizard II. Pe parte de conectivitate, sta foarte bine: 2 x HDMI, USB 2.0, Intrare component (Y,Pb,Pr) + Audio, Iesire casti, Slot CI, Intrare RF, Scart, LAN, Iesire audio digitala, Intrare composit.

vezi cel mai mic pret

Doriţi TV 3D ca la cinematograf? Ochelari uşori, efecte 3D tari şi imagini extraordinare? Televizoarele 3D cinema de la LG vă aduc totul acasă. Descoperiţi televizoarele 3D de la LG – o nouă dimensiune a divertismentului la domiciliu.  Conversie de la 2D la 3D: Transformaţi filmele clasice, sporturile şi emisiunile de televiziune preferate în 3D, cu ajutorul funcţiei de conversie de la 2D la 3D a televizoarelor 3D de la LG. Cadru TruSlim: Cu lăţime sub 1 inch, noul cadrul TruSlim de pe anumite televizoare LED 3D îndepărtează cadrele mari, largi şi supărătoare. Unghi de vizionare larg: Obţineţi aceeaşi senzaţie de televiziune 3D practic din orice loc. Cu unghiuri mai mari de vizionare, cu televizoarele 3D LG nimeni nu rămâne pe dinafara acţiunii.  Ochelari 3D: Dotaţi-vă întreaga familie cu ochelari pentru TV 3D fără fluctuaţii, de la LG. Uşori şi ieftini, ochelarii sunt oferiţi în număr suficient pentru întreaga familie împreună cu unele modele de TV 3D pasiv. TruMotion™: Tehnologie anti-estompare pentru imaginile cu mişcări rapide. Ideală pentru vizionarea sporturilor şi a filmelor de acţiune. Senzor inteligent: Televizoarele 3D cu senzor inteligent optimizează automat imaginea în funcţie de condiţiile de iluminat şi de culorile încăperii.

flanco.ro/

vezi cel mai mic pret

Bucurati-va de un televizor 3D, care este mai confortabil pentru ochi, fara tremuratul specific imaginilor 3D. Spre deosebire de televizoarele conventionale 3D, LG CINEMA 3D Smart TV este certificata pentru lipsa tremuratului imaginilor si ofera, de asemenea imagini mai luminoase 3D. Este mai lejer pentru ochi, oferind calitate 3D clara care iese din ecran.

Conectati-va si urmariti continut HD de pe telefonul dumneavoastra pe ecranul televizorului prin intermediul cablului MHL si controlati-l cu telecomanda Magic Remote. Telefonul este deasemenea incarcat in timpul conectarii la televizor. Motion Clarity Index este un indicator pentru claritatea de exceptie a imaginilor in miscare de pe display, care incorporeaza si indicatori ai ratei de contrast. Scanarea backlight in detaliu, reglarea avansata a intensitatii luminoase si motorul puternic completeaza performanta extraordinara in reducerea blurarii imaginilor in miscare.

Bucurati-va de perfectiunea absoluta de culoare, contrast si claritate cu Triple XD Engine. Cel mai recent motor LG si cel mai avansat motor triplu XD va aduce cel mai inalt nivel de excelenta in culoare, contrast si claritate cu cea mai buna calitate a imaginii si performanta.

Picture Wizard II va permite sa reglati elemente ale imaginii cum ar fi nivelul de negru, culoarea, nuanta si claritatea. Clear Voice II recunoaste automat si sporeste volumul vocilor umane in filme si emisiuni facandu-le mai usor de auzit printre sunetele de fundal.

vezi cel mai mic pret

answear.ro