Review Televizor LED Curbat Smart 3D Samsung 55JU7500, 4K Ultra HD. Samsung 55JU7500 Smart 3D TV cu rezolutie nativa 4K Ultra HD si ecran curbat este un televizor exceptional. Parerea noastra este ca pretul redus in oferta eMAG il face si mai atractiv. Cu reteaua LAN wireless integrat, profitati de capacitatile de conectivitate ale televizorului LED 4K Ultra HD Samsung Smart 3D 55JU7500, fara a mai adauga dispozitive externe si pastrand designul atractiv al acestuia. Televizorul Smart Samsung 55JU7500 are un design atractiv, o constructie solida frumos finisata, are un pret recomandat consumatorilor medii insa specificatiile si caracteristicile il incadreaza in gama smart tv-urilor premium. Televizorul 3D Smart TV LED 4K Ultra HD Curved Samsung 55JU7500 il veti gasi la cel mai mic pret in ofertele magazinelor eMAG, FlancoAltex Online si evoMAG.

In ceea ce priveste calitatea display-ului curbat, Samsung apreciaza ca acest tip de ecran atrage beneficii concrete in ceea ce priveste imaginea, datorita faptului ca da impresia de profunzime. Iar daca aceasta abordare primea deseori critici si contra argumente la modelele cu diagonala mai mica, atunci cand vine vorba de display-ul de 55 de inch, veti simti diferenta. Nu spunem ca ar trebui sa cumparati acest model de televizor pentru ca are un ecran curbat, sunt multe alte pareri pro ce ne facem sa credem ca Samsung 55JU7500 este un best buy (daca veti profita insa de pretul redus). Comparand acest televizor inteligent cu alte modele UHD din aceasta categoria de pret, mai destul de cu alte modele UHD în propria sa categorie de preț, Samsung 55JU7500 se prezinta mult mai bine.

Contrastul nivelului de negru atunci cand il utilizati in functia de Intelligent LED este superb, gratie sistemului de iluminare LED din spate veti avea parte si de un alb puternic si culori naturale pline de esenta, ceea ce majoritatea televizoarelor LED de pe piata nu pot face intr-un mod atat de eficient. Ca si alternative la acest smart TV aveti de ales intre LG 55UF950V si Panasonic TX-55CX802B, amandoua modele de televizoare inteligente oferind caracteristici si performante similare. Acestea din urma se prezinta prin traditionalele deja ecrane plate, fiind recomandate celor ce nu au fost inca convinsi de curbele Samsung. Parerea noastra este insa ca aceste televizoare vandute la un pret mai mare decat modelul Samsung 55JU7500 se adreseaza celor pentru care brandul LG sau Panasonic ar fi cumva superior Samsung. Pentru restul insa este o dovada a faptului ca Samsung ofera cu adevarat valoare pretului platit.

Poate ca un ecran de 55 de inch nu va da un impact UltraHD atat de puternic precum un televizor de 65 de inch. Insa nu agreem deloc parerea celor care afirma ca nu merita un televizor UltraHD cu o diagonala mai mica, culorile acestui model sunt mai puternice, mai ascutite, mai nuantate si dau un efect tridimensional complet si mult mai puternic (chiar daca nu sunteti in modul 3D!) fata de un televizor cu rezolutie Full HD.

Samsung 55JU7500 nu vine la pachet cu ochelari 3D, lucru ce confirma faptul ca Samsung nu mai considera 3D-ul drept un pariu ce poate fi castigat intr-o perioada in care continutul 3D ori nu exista, ori este dedicat strict prezentarii ori isi va mentine un pret prohibitiv o buna perioada de timp, atat in ceea ce priveste continutul cumparat cat si cel pe care il primim via retelelor digitale de televiziune sau din online. Cel mai bun efect de 3D este dat de performanta unui contrast extraordinar, ce ajuta sa creeze o impresie spectaluoasa a spatiului si adancimii imaginii.

In ceea ce priveste jocurile video si conectarea laptopului sau a PC-ului la acest televizor, parerea noastra este ca Smart TV-ul Samsung 55JU7500 nu te va dezamagi, ba dimpotriva! Datorita contrastului puternic si a culorilor vii, acest televizor smart este foarte potrivit si pentru jocuri. Iar lag-ul de sub 21ms in modul Game, cel mai mic lag inregistrat la televizoarele din seria sa, va face din experienta jocului online o adevarata placere. Televizorul 3D Smart TV LED 4K Ultra HD Curved Samsung 55JU7500 il veti gasi la cel mai mic pret in ofertele magazinelor eMAG, FlancoAltex Online si evoMAG.

CITESTE SI:  [REVIEW] Device-ul Google Chromecast V2, mai ieftin, mai rapid, mai smart