Sunt numeroase magazine online care isi ambaleaza aceleasi oferta cu diverse noi denumiri care rezoneaza cu termenii de reduceri, promotii, best-buy sau oferte ce ar trebui sa ne faca sa credem ca sunt cele mai bune si a venit ACUM momentul sa clickuim inspre cardul de cumparaturi.

Este din ce in ce mai greu sa distingem promotiile adevarate de reducerile de pret fake atunci cand vine vorba de televizoare. Nu afirmam ca unele magazine exceleaza in orice perioada cu cele mai bune oferte la televizoarele si la altele “n-ai sa vezi”. Fiecare magazin, fie Flanco, eMAG.roCel.roevoMAG.roPC Garage are propria-i politica de preturi si, in functie de dinamica acesteia, sunt momente in care un anume model devine un best-buy doar daca il cumparati de la unul dintre aceste magazine.

Promotie OLED TV: Televizorul LG OLED55B9PLA

Astfel, in cazul in care sunteti in cautarea unui televizor cu display OLED ar trebui sa va indreptati atentia catre modelul LG de 140cm, OLED55B9PLA. Cu o rezolutie a ecranului 4K, modelul LG este cel mai ieftin televizor de tip OLED disponibil pe piata. Pretul acestui model a scazut in premiera la eMAG sub pragul de 5000 de RON. Acest televizor este si unul dintre cele mai vandute televizoare smart din Romania, fiind un model abordabil de catre cumparatorul mediu ce isi doreste sa aiba tehnologie de top in sufrageria sa.

Promotii eMAG: LED TV LG 55UM7660PLA

In cazul in care un televizor OLED are un pret ce nu se incadreaza in bugetul dvs., atunci singura optiune viabila ar fi un televizor de tip LCD-LED si aici mentionam modelul LG Smart TV 4K 55UM7660PLA. Spre deosebire de OLED, oferta este mult mai variata, practic 90% din televizoarele aflate in magazine sunt de tip LCD-LED.

Pretul recomandat pentru un televizor de tip LCD-LED care sa aiba calitati superioare audio-video (in ianuarie 2020) ar fi undeva in jurul sumei de 2500 de lei. Evident, sunt si modele mai scumpe Quantum Dots-urile de la Samsung de exemplu, insa acestea ofera o experienta superioara doar in cazul in care va indreptati asupra modelelor ce ofera un index PQI mai mare (poti compara aici calitatea televizoarelor Samsung in functie de PQI).

Promotie eMAG, QLED-ul Samsung 55Q65RA

In cazul in care sunteti un fan al brandului Samsung (Samsung in Romania fiind cel mai apreciat brand in studiul KPMG CX) si doriti un televizor cu adevarat bun, va recomandam promotia eMAG la QLED-uri. Veti regasi o gama variata de modele cu preturi ce pornesc de la 2500 RON (cel mai ieftin QLED Samsung QLED 43Q60RA) si ajung chiar si la 20.000 RON (Samsung Smart TV 75Q90RA).

Nu va grabiti sa vedeti modelul cel mai ieftin antementionat, tinand cont ca reducerea de pret la QLED-ul Samsung 55Q65RA il face la fel de abordabil, insa ratingul PQI de 3100 (vs 2400), respectiv diagonala de 138cm vs 108cm il face de asemenea si cel mai recomandat televizor Samsung QLED in ianuarie 2020 in promotiile eMAG.

Cel mai ieftin QLED ce trece pragul de 3000 PQI. Cu un indice de calitate PQI de 3100, modelul QLED 55Q65RA face parte din categoria de televizoare premium de la Samsung, insa cu un pret din gama medie;

In acest moment la eMAG fiind cel mai ieftin model (3099 RON) in timp ce concurentii il vand cu preturi intre 3800 RON (badabum) si 4100 RON (evoMAG).

Daca achizitionati un QLED, o diagonala mai mica de 123cm credem noi ca ar fi irelevanta dpdv al adaosului de calitate. Daca doriti insa un QLED pentru o camera mica ar avea sens sa va indreptati spre un model cu diagonala mai mica ( QLED 43Q60RA ) dar nu ar mai fi un best buy pentru un living de exemplu.

Detalii tehnice, pareri si impresii despre televizoarele aflate in promotie la eMAG si review-uri concise despre modelele prezentate in acest articol vei gasi in articolul original: “Promotii televizoare la eMAG.ro“.