Samsung a dominat piata ceasurilor inteligente pana la aparitia Apple Watch care a preluat „sefia” pe un segment care inca nu s-a gasit un loc stabil in preferintele clientilor. La IFA Berlin, pe 3 septembrie, Samsung va prezenta un nou smartwatch care va avea ecran circular si va rula sistemul de operare Tizen. Ceasurile inteligente actuale au baterii care rar tin mai mult de o zi si sunt dependente de smartphone, motive ce ii fac pe multi sa le considere inutile.

A trecut mai bine de un an de cand Samsung a lansat ultimul sau smartwatch, dupa ce in 2013 si 2014 compania a testat piata cu mai multe modele. Smartwatch-ul Samsung Gear S costa peste 1.300 de lei si este unul dintre cele mai performante modele din piata, insa segmentul smartwatch-urilor are mai multe neajunsuri. Ultimele informatii referitoare la noul ceas inteligent al lui Samsung prezinta ideea ca Samsung Gear S2 va fi lansat in 3 variante, intocmai ca si Apple Watch. Nu stim mai multe detalii referitoare la aceste noi modele de ceasuri inteligente Samsung SmartWatch decat ca sunt denumite intern de catre Samsung cu numele de cod Orbis S1, Orbis S2 si Orbis Classic. Numele oficiale date acestor 3 modele sunt SM-R720, SM-R730 si SM-R732.

Samsung va prezenta la targul IFA Berlin, pe 3 septembrie, un nou smartwatch, de data aceasta un ceas inteligent cu ecran circular. Noul ceas este gandit ca articol de moda si va fi pozitionat ca atare, dorinta companiei fiind ca ceasurile sa fie privite ca obiecte demne de purtat, stiut fiind ca modele din trecut semanau cu niste ceasuri de jucarie, fiind respinse de impatimitii ceasurilor de mana.

CITESTE SI:  Camera Video Samsung F80 HMX

Samsung a ajuns sa aiba peste 70% din piata smartwatch-urilor inainte de lansarea ceasului Apple Watch care a ajuns sa detina acum 70% din piata, insa este vorba de o piata mica ce nu a depasit 4 milioane de unitati anul trecut si nu va trece de 15 milioane anul acesta. Insa chiar si asa, vorbim de o crestere cu 250%. Cele mai ieftine ceasuri inteligente le veti gasi la eMAG si  www.evoMAG.ro.