depurtat.ro

Funny Fake-uri. Atunci cand chinezii devin unici! Ne-am obisnuit ca de fiecare data cand dorim sa prezentam un produs ca fiind o copie (de slaba calitate) sa il catalogam drept fake, contrafacut, chinezaraie ieftina. Desi in ultima vreme (o mica parte) din produsele chinezesti au ajuns sa se ridice la nivelul calitativ cerut de pietele dezvoltate … ei bine apar si unele anomalii. Nefericite. Evident, exemplul adibas nu se va incadra aici, marca fake Adidas chinezeasca ajungand sa devina in timp un produs de calitate. Dar doar in China. Tot din China vin si majoritatea nefericitelor funny fake-uri prezentate in fotografiile de mai jos. Sper sa va amuze. Daca ti-a placut, please share (butoanele de sub titlu). Daca nu, insa crezi ca gasesti alte produse Funny Fakes pe Amazon.com, Amazon.de, amazon.co.uk (daca nu vrei sa mergi la sigur pe aliexpress), anunta-ne pe pagina noastra de Facebook si vom completa articolul :) Cu multumiri!

depurtat.ro

 

Nu imi dau seama daca este un adevarat funny fake sau pur si simplu oamenii au vrut sa transmita un mesaj. Un internet explorer fara sun-ul de la java. In orice caz, o Afrodita blonda (probabil ceha) nu cred ca ar face diferenta intre crema de soare IE9 si un tampon Linux.

 

Funny Fakes Internet Explorer 9 Sunscreen

Funny Fakes Internet Explorer 9 Sunscreen

 

Renumitul brand italian Dolce & Banana. In reflexia geamurilor magazinului se observa si cativa palmieri. Probabil importati odata cu accesoriile de lux Dolce & Banana dintr-o tara cocotiera.

 

Funny Fake Dolce & BANANA

Funny Fake Dolce & BANANA

 

Adidasii MIKE… de astia auzisem si ii si vazusem. Ce nu vazusem erau o pereche care sa aiba aspectul de uzat / folosit si asta fara sa le crape imediat talpa. Probabil ca ii puteti gasi in piata la obor, la magazinul de pantofi leonardo (mari tepari …). Nu si in Europa … acolo M e N si i e l. Se respecta.

 

Funny Fakes Mike Sneakers

Funny Fakes Mike Sneakers

 

Niste vizionari dom`le chinezii astia … dupa ce Apple a lansat iPad, iPhone, iPod si testeaza iCar probabil ca vor lansa si iShoe, pantoful pe care il poti folosi ca si telefon sau de ce nu drept calculator de alergare cu postare imediata pe facebook.

Funny Fakes iPhone Shoes

Funny Fakes iPhone Shoes

 

Asta imi place: Master Beef, Si pentru o umbra de autenticitate scrie ceva in portugheza (?). Chiar si asa, numarul mare de chinezi clienti ma face sa cred ca fotografia este undeva prin China, intr-un bazar de la marginea Beijing-ului denumit Romania.

 

Funny Fakes MasterBeef

Funny Fakes MasterBeef

 

MichaelSoft Binbows. No comment. Desi … incerc: Michael Soft Bimbo.

otter.ro

 

Funny Fakes MichaelSoft Bimbows

Funny Fakes MichaelSoft Bimbows

 

Star Fucks Coffe. Total de acord!

Funny Fake: Star FUCKS Coffe

Funny Fake: Star FUCKS Coffe

 

Sun Bucks Coffee. Bine ca astia au scris corect coffee.

Funny Fake Sun Bucks

Funny Fake Sun Bucks

 

“Specialman” Superman. Cu o mana stanga “speciala” si centura lui Wonder Woman. Un Funny Fake reusit.

Funny Fakes SpecialMan SuperMan

Funny Fakes SpecialMan SuperMan

 

Johnnie Worker merita un Red Labial.

Funny Fakes Johny Worker Red Labial

Funny Fakes Johny Worker Red Labial

 

Play MiniPrix World, Google Fashion Galary si WhatsAPP Men`s Wear. Pe aceasi strada! Nu inteleg insa de ce atatea motociclete parcate … O fi Black-out Friday?

Funny Fakes Fashion Google Whatsup Playstore

Funny Fakes Fashion Google Whatsup Playstore

 

And he`s a Pimp. Cu un soarece pe sapca. Varianta asiatica a italianului la andropauza.

Funny Fakes Pimp Puma

Funny Fakes Pimp Puma

 

Nintendo PolyStation. Chiar ar fi fost o denumire buna, o adevarata lovitura de marketing daca s-ar fi lansat asa :)

 

Funny Fakes Nintendo PolyStation

Funny Fakes Nintendo PolyStation

 

Daca ti-a placut, please share (butoanele de sub titlu). Daca nu, insa crezi ca gasesti alte produse Funny Fakes pe Amazon.com, Amazon.de, amazon.co.uk (daca nu vrei sa mergi la sigur pe aliexpress), anunta-ne pe pagina noastra de Facebook si vom completa articolul :) Cu multumiri!

 

Cauta Funny Fakes pe Aliexpress

 

answear.ro