depurtat.ro

Catelusul Samby este jucaria interactiva cu splendidul Saint Bernard ce se comporta ca un caine adevarat. Vrea sa mearga la plimbare si se bucura cand ii pui hamul si lesa. Asculta fluieratul tau mergand in urma ta. Roade osul si se bucura. Este un adevarat prieten fidel si inteligent! O jucarie interactiva adorabila de la Giochi Preziosi pe care copiii pur si simplu O IUBESC! Jucaria o gasiti la www.doraly.ro, www.eMAG.ro, www.nichiduta.ro, www.noriel.ro si www.bestkids.ro.

Jucaria o gasiti la www.eMAG.ro, www.nichiduta.ro, www.noriel.ro si www.bestkids.ro.

flanco.ro/

Jucaria interactiva Catelusul Samby are 3 functii:

1. Samby te saluta! Samby Fratior este un catel plin de dragoste. Mangaie-l pe cap si el iti va raspunde plin de afectiune, asa cum numai el stie sa o faca: va da din cap si din coada, bucurandu-se ca tu esti stapanul lui!

2. Samby se bucura cand iesi la plimbare! Pregateste-l pe Samby de plimbare, punandu-i lesa si hamul (incluse). Apoi sufla cu putere in fluierul special, (inclus si el in pachet). Samby va merge! Cand se va opri, catelusul va latra fericit. Poti sa-l opresti pe Samby din mers, fluierand din nou! Ca un catel adevarat, Samby Fratior adora sa iasa la plimbare, pas la pas, alaturi de micul lui stapan!

3. Samby roade osul! Dupa plimbare, lui Samby i se face foame. Pune osul (inclus) in dreptul nasului lui Samby. Catelul il va mirosi cu atentie, apoi, recunoscandu-l, va emite un sunet satisfacut de rontait. Pofta mare, Samby!
Daca vrei sa il pacalesti pe Samby si ii iei osul, dupa ce i l-ai dat sa-l miroasa, Samby iti va arata ca nu are chef de astfel de glume si te va latra suparat, ba, mai mult, va veni dupa tine sa ii dai osul! Ham! Ham!!

Cutia cu jucarie include: Catel Samby Fratior, lesa, ham plimbare, fluier special Samby, os special Samby. Functioneaza cu 3 baterii tip AA (neincluse). Jucarie pentru copii cu varsta recomandata peste 4 ani. Dimensiune: 30x17x26 cm.

Jucaria o gasiti la www.doraly.ro, www.eMAG.ro, www.nichiduta.ro, www.noriel.ro si www.bestkids.ro.

answear.ro