depurtat.ro

Marul Fermecat din colectia de Jocuri educative D-Toys pentru copii mici doar la eMAG.ro. Marul Fermecat este o jucarie educativa, un joc pentru copiii cu varsta de 3 ani, special conceput, cu ilustratii captivante, voce draguta si un design modern. Copiii introduc plansele de joc in Marul Fermecat si, apasand cu degetele indicatoarele de pe planse, insusesc in mod intuitiv si distractiv cunostintele de baza. Chiar si spatele planselor sunt interactive: cei mici gasesc ghicitori, exercitii sau „misiuni” amuzante pe spatele acestora.

yves-rocher.ro

Marul Fermecat Pitigoi

Cu jucaria educativa Marul Fermecat Pitigoi – 30 de planse, copiii pot invata despre animale, fructe și legume, insecte, oameni si obiecte, semne utile, instrumente muzicale sau pot invata si canta melodii din folclorul romanesc – si nu numai.

Marul Fermecat Spiridus

Cu jucaria educativa Marul Fermecat Spiridus – 30 de planse, copiii pot invata alfabetul, numerele, culorile, formele geometrice, anotimpurile, fenomenele naturii si multe altele.

flanco.ro/

Marul Fermecat 60 de planse

Cu jucaria educativa Marul Fermecat 60 planșe, copiii pot invata alfabetul, numerele, culorile, formele geometrice, despre natura, oameni si obiecte, semne utile, instrumente muzicale sau pot invata melodii din folclorul romanesc – si nu numai.

Marul Fermecat din colectia de Jocuri educative D-Toys pentru copii mici doar la eMAG.ro.

answear.ro