depurtat.ro

Tayo the Little Bus – Micul autobuz Bayo este o serie de desene animate sud coreene produsa de Iconix Entertainment si de Educational Broadcasting System of Seoul. Lansat in 2001 de EBS in Coreea de Sud, preluat de studiourile Disney din Asia in 2002, a ajuns si pe micile ecrane din Statele Unite, Canada, Australia si Noua Zeelanda incepand cu anul 2005. In 2014, prefectura metropolitana a Seoul-ului a personalizat autobuzele capitalei Sud Coreene, astfel incat copiii pot folosi transportul in masa alaturi de personajele preferate din desenele animate.

Autobuzele și mașinuțele de pompieri sunt printre cele mai dorite jucării pentru băiețeii mici.

Dacă băiețelul sau fetița ta își doresc seturi de joacă și jucării cu diverse modele de autobuze, vă recomand oferta variată de aici.

Personajele acestui desen animat: Tayo (autubuzul albastru) este un caracter deosebit de jucaus, Rogi (autubuzul verde) este fratele lui si cel mai bun prieten, chiar daca de multe ori intra in mici conflicte haioase, poate si datorita faptului ca Rogi are o dorinta nemaipomenita de a sti totul, probabil de aceea vrea sa fie cel mai bun detectiv din lume. Lani este cel mai tanar personaj, o draguta buna la suflet.

Jucarii Autobuze Tayo, Rogi si compania

Desi in Romania aceste desene nu au prins inca la majoritatea publicului, in cazul in care copilul dvs. isi doreste o macheta a unui mic autobuz din aceasta serie de animatie cu Tayo, Joey, Hana, Rogi, Lina, Cito, Poco, Wondie sau Met va recomandam mai jos cateva modele. Jucariile cu autobuzele Tayo the Little Bus le puteti cumpara cu transport gratuit din China, de pe aliexpress. Fotografiile acestor jucarii va vor directiona catre pagina produsului.

depurtat.ro

otter.ro

Jucariile cu autobuzele Tayo the Little Bus le puteti cumpara cu transport gratuit din China, de pe aliexpress. Fotografiile acestor jucarii va vor directiona catre pagina produsului.

answear.ro