depurtat.ro

Desenele animate Doctorita Plusica (Mc Stuffins) au cucerit deja Statele Unite ale Americii, devenind cea mai de succes lansare a unei serii pentru prescolari, din istoria televiziunii prin cablu. Pana in prezent, ocupa primul loc in topul serialelor prin cablu vizionate de copiii de 2-5 ani, precum si primul pe lista serialelor prin cablu, pentru prescolari. Serialul de desene animate ‘Doctorita Plusica’ promoveaza filosofia Disney Junior de a folosi mici povesti pentru a construi legaturi emotionale cu audienta si de a-i incuraja pe copii sa descopere noi obiceiuri de joaca orientate spre educatie si ingrijire. La eMAG, NichidutaNoriel.roBestkids, elefant.ro si Libraria Carturesti.

yves-rocher.ro

Doctorita Plusica este una dintre cele mai harnice si mai bine cunoscatoare a diferitelor probleme legate de sanatatea oamenilor, animalelor precum si a prietenilor acestora. Doctorita Plusica incearca sa caute solutii si metode astfel incat sa rezolve cat mai repede toate problemele pe care le are. Oferind lectii despre igiena, sanatate si compasiune, serialul “Doctorita Plusica” o prezinta pe micuta Dottie, in varsta de 6 ani, Dottie, care isi “trateaza” jucariile de plus din camera sa. Impreuna cu prietenii sai, Stuffy, Lambie, Hallie si Chilly, Dottie isi bandajeaza jucariile si ii ajuta sa scape de dureri, in timp ce imparte sfaturi utile micilor telespectatori despre ingrijirea celor din jur. Astfel, prescolarii sunt incurajati sa depaseasca teama de a merge la doctor.

Serialul Doctorita Plusica este produs de studiourile de animatie Brown Bag Films din Dublin, Irlanda, in colaborare cu Disney Channel. Studiourile Brown Bag Films au fost nominalizate la Oscar de doua ori. Un alt lucru important, Doctorita Plusica ii ajuta pe copii sa scape de frica de doctor pe care atat de multi dintre ei o au. Fetitele vor putea sa o indrageasca si mai mult pe Doctorita Plusica, dincolo de ecrane datorita jucariilor, figurinelor, rechizitelor, gentilor, gentutelor si ghiozdanelor cu indragitul personaj.

Ghiozdane, trolere, penare si rechizite Doctorita Plusica in oferta magazinelor online eMAG, NichidutaNoriel.roBestkids, elefant.ro si Libraria Carturesti.

flanco.ro/

Gentute fetite Doctorita Plusica

 

 

Ghiozdane Doctorita Plusica

 

 

Trolere copii Doctorita Plusica

 

Fetitele vor putea sa o indrageasca si mai mult pe Doctorita Plusica, dincolo de ecrane datorita jucariilor, figurinelor, rechizitelor, gentilor, gentutelor si ghiozdanelor cu indragitul personaj. Ghiozdane, trolere, penare si rechizite Doctorita Plusica in oferta magazinelor online eMAG, Noriel.roNichiduta, Bestkids, elefant.ro si Libraria Carturesti.

answear.ro