depurtat.ro

Cu Sticky Buddy nu vei mai pierde o zi intreaga sa faci curatenie, stergand si frecand podeaua sau gresia, spaland si aspirand carpetele, cuverturile de pat, frecat tapiteria canapelei. Cu Sticky Buddy firele de par dispar de pe pat cat ai clipi. Cu Sticky Buddy la indemana, nu iti vei da tot programul peste cap pentru ca inainte sa iesi pe usa observi ca parul pisicii sau al catelului s-a prins de pantalonii sau costumul tau office. Rola de curatat Sticky Buddy este un produs excelent pentru intretinerea si curatenia casei si poate fi cumparat exclusiv de la Mediashop TV. Oferta online se remarca prin achizitionarea a doua Sticky Buddy la pretul unuia singur! O rola fantastica de curatenie ce poate fi folosita inclusiv pentru a peria animalul de companie! Sticky Buddy poate curata ceea ce nici macar aspiratorul de mare putere nu poate face! Suna ciudat … dar Sticky Buddy te poate ajuta si sa scapi de matreata! Evident de matreata de pe haine :)

 

Rola de curăţat universală Sticky Buddy in oferta speciala: platiti un set si primiti doua. Sticky Buddy este o rola speciala de curatat cu puterea unui adeziv. Rola nu lasa urme, este recomandata inclusiv pentru curatarea covoarelor. In colet veti primi si un toc protector pentru o depozitare conforma. Coletul Sticky Buddy contine: 2x buc. Sticky Buddy portabile, 2x buc.Sticky Buddy ( pliant ), 2x buc.Sticky Buddy Jumbo pentru curatenia casei, 2x buc Tuburi telescopice, 1x buc. Instrucţiuni de folosire.

 

OFERTA 1 plus 1 Gratuit aici

 

Merita Sticky Buddy?

 

Asa cum ati vazut si in programele de teleshopping, rola de curățat Sticky Buddy este extraordinară, se poate folosi în nenumărate feluri. Este perfecta daca te-ai saturat sa nu poti scapa de pe covor, canapea sau podea de părul de câine, părul de pisică, de seminţele pentru păsări. Sticky Buddy curata atat covorul, podeaua si gresia cat si culcuşul pisicii. Sticky Buddy face faţă la toate acestea! Cu rola specială pentru curăţat cu puterea adezivului, nu lasă nici o urmă de murdărie.

yves-rocher.ro

 

Sticky Buddy adună si curata praful, scamele, firele de păr, chiar şi aţele! Când aţi terminat, Sticky Buddy trebuie doar clătit, lăsat să se usuce, şi, îl puteţi folosi din nou!  Mai mult, puteti curata inclusiv tapiţeria, sa neteziţi pernele sau chiar hainele! Ce parere aveti despre o asemenea oferta: Sticky Buddy 1 + 1 Gratuit? Nu te vei mai lipsi niciodata de Sticky Buddy! Curatenia va deveni o joaca de copil, cu Sticky Buddy vei economisi mult timp. Datorita dintilor de cauciuc veti indeparta mizeria fara efort. Si datorita faptului ca nu necesita rezerve, veti economisi si bani.

epantofi.ro

 

Sticky Buddy poate fi utilizata cu mare succes si in autovehiculul dvs, intrucat are capacitatea de a retine cele mai fine urme de praf, par sau firmituri. Sticky Buddy va face treaba in fiecare colt al casei, masinii, pe fiecare centimetru patrat de haine. Firele de par sau de praf se lipesc de rola de cauciuc si apoi aceasta poate fi curatata foarte usor sub jetul de apa de la robinet. Dintii mici ai lui Sticky Buddy aduc la suprafata particulele de mizerie din profunzime pe care doriti sa il curatati, iar apoi dupa ce intoarceti rola acestea se lipesc usor de partea neteda.

 

OFERTA 1 plus 1 Gratuit aici

 

Cu „dinţii” din cauciuc Sticky Buddy poate aduce la suprafaţă mizeria din covor, întoarceţi apoi rola, şi toată mizeria se lipeşte pe ea. Sticky Buddy are suprafata lavabilă si reutilizabilă. Rola de curatat Sticky Buddy este de asemenea foarte economica, intrucat nu veti avea nevoie de rezerve. 

 

Curata cu Sticky Buddy!

 

Varianta mini a Sticky Buddy o puteţi duce cu dumneavoastră oriunde! Cu varianta „Jumbo Sticky Buddy”, datorită mânerului lung, puteţi aduna şi pănza de păianjeni. Puteţi curăţa podeaua, chiar şi pe sub pat! Acum toate trei Sticky Buddy şi două tocuri apărători, pot fi ale dumneavoastră la un preţ incredibil de avantajos! Sticky Buddy – rola universala pentru curatenia – are stratul de acoperire creat din silicon, se lipeste instantaneu chiar si de perete dar fara a lasa urme lipicioase. Este atat de fina incat se poate folosi chiar si pe hainele de matase.

 

Comandaţi acum un set Sticky Buddy de aici şi veţi primi gratis inca un Sticky Buddy!

answear.ro