depurtat.ro

Odata cu febra verii a tantarului Tigru din ce in ce mai multe reclame apar la plasele perdea anti tantari tip Magic Mesh, Buzz Stop in ofertele teleshopping, plase de tantari ce se inchid singure datorita magnetilor atasati. Toate acestea au un pret destul de mare credem noi, Magic Mesh costa 129 de lei (cica redusa de la 169 de lei) iar Buzz Stop ai “celebrilor” Top-Teleshop (ghilimelele negative datorita tepelor pe care le-au tras in online cu produse cumparate din China ce le gasim la preturi la jumatate in Romania) costa undeva la 99 de lei. Cum poti sa dai un milion pe o plasa de tantari cu cativa magneti atarnati, o plasa de tantari de dimensiuni mici 100×210 cm? O perdea plasa anti tantari poate fi cumparata si folosita indiferent ca stai la casa sau la bloc. Casa sau apartamentul tau va fi aerisit iar familia ta va fi ferita de invazia insectelor. Iti recomandam sa tii insectele afara, laolalta cu tepele produselor minune de la teleshopping.

Ei bine aici intervine oferta Preturi Rezonabile, plasa perdea cu magneti de dimensiuni 150x250cm costa 30 de lei.

yves-rocher.ro

 

OFERTA AICI

sau la eMAG

 

Astfel ca daca insectele nu-ti dau pace in cele trei sezoane in care suntem supusi bazaitului mustelor si tantarilor si pericolului unor boli tropicale infectioase, iar daca spray-urile, lotiunile, pastilele si lichidele anti tantari ori sunt toxice ori nu fac fata, iti recomandam Plasa magnetica impotriva tantarilor, mustelor – 250 x 150 cm – plasa cu benzi magnetice ce tine departe mustele, tantarii si alte insecte. O plasa perdea cu magneti anti tantari mai ieftina decat cea recomandata in acest articol veti putea gasi doar comandand din China (cu transport gratuit). Insa va trebui sa asteptati aproximativ 3-4 saptamani pana va ajunge coletul la posta.

flanco.ro/

 

De ce o perdea plasa cu magneti anti tantari?

 

Aerul curat este dorit in locuintele noastre doar ca, odata cu acesta, intra si nedoritele insecte, sacaitoarele muste sau tantarii cu bolile pe care le aduc. Cea mai bune solutie pentru a scapa de tantari si insecte in casa cand usilor sunt deschise este data de plasele perdea cu magneti. Acestea se deschid usor la mijloc si datorita fortei magnetilor se inchid singure in spatele tau odata ce ai trecut prin ele. Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele plasa anti insecte cu magneti au grija sa repare neatentia. Perdelele plasa anti insecte se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.

Păstrează aerul proaspăt în interior, poti aerisi usor lasand aerul sa intre in casa dar TINE INSECTELE AFARA! Secretul consta în plasa perdea speciala cu magneti, magnetii inchizand automat plasa, după ce aţi trecut prin ea. Opreşte ţânţarii, muştele şi alte insecte să intre în locuinţă! Plasa Perdea anti țanțari cu magneţi se închide singură, se poate monta pe o uşă normală, pe uşă dublă, sau pe o uşă glisantă. Se montează simplu, fără să fie nevoie de scule, găurit sau fixare cu şuruburi!

 

Montarea plasei perdele anti tantari cu magneti este deosebit de usoara, nu necesita gauri si insurubari datorita magnetilor si sistemelor de prindere cu arici , NU VEI GAURI TERMOPANUL si este deosebit de practica inchizandu-se singura. Animalele de casa pot intra si iesi usor in timp ce tantarii raman afara. O puteti folosi chiar si in apartament la usile dar si la ferestrele / geamurilor camerelor ce nu sunt prevazute cu plase de tantari.

 

OFERTA AICI

sau la eMAG

answear.ro