depurtat.ro

Aparat electric anti-rozatoare soareci, gandaci, insecte Bug Scare, similar Pest Reject. Avand o raza efectiva de pana la 100 de metri patrati, este perfecta pentru gradina, garaj, boxa sau subsolul casei dar mai ales in locurile in care nu se pot utiliza momeala, otrava si pesticide, la vila, in casa, in camera unde se foloseste aerul conditionat, in sufragerie, in magazie, etc.

yves-rocher.ro

Acest aparat electric anti insecte si rozatoare, gandaci si alti daunatori, trebuie sa fie instalat la 20-80 cm distanta de podea si ar trebui sa fie vertical la podea si conectat la priza. Punctul de instalare ar trebui sa nu fie in apropierea covorului, a perdelelor sau a altor materiale ce pot duce la scaderea de presiune acustica si care va dauna efectului impotriva daunatorilor.

flanco.ro/

Acest dispozitiv poate fi conectat direct la priza de curent alternativ. Temperatura la care poate fi utilizat este: 0-40 C . Pentru a spori efectul, trebuie sa utilizati mai multe seturi de protectie la depozit sau pentru mai multe camere. Pretul este foarte competitiv, costa aproximativ cat un odorizant de camera premium! Specificatii: Raza efectiva : de pana la 100 de metri patrati , Putere: AC 90V-250V , Frecventa:. 50Hz-60Hz , Dimensiunea aparatului: 100 x 86 x 38mm.

answear.ro