depurtat.ro

Gentile cu motive indiene, pictate manual marca Anuschka Handbags, fac furori in Occidentul atat de dominat de exclusivismul produselor corporatiste de lux americane, britanice, frantuzesti sau italiene. Ei bine, in aceasta lume pestrita a brandurilor de lux, si-a facut de curand aparitia Anuschka, o afacere de familie fondata in India al carui scop este producerea de genti, posete si portofele de dama, din piele de calitate, pictate manual, promovarea designului si culturii indiene dar asigurarea unui trai decent comunitatilor sarace prin transmiterea unei meserii traditionale, a artizanatului indian.

yves-rocher.ro

An-ushKa/n in traducere din indiana, inseamna “fara pereche” si pe buna dreptate. Gentile si portofelele de dama de la Anuschka sunt pictate manual, confectionate handmade si vor deveni accesoriul tau vestimentar preferat deoarece iti vor oferi acel WOW pe care orice femeie il cauta. Gentile de dama Anuschka Handbags sunt confectionate din piele naturala si pictate manual, in motive deosebite, specific colorate si cu imprimeuri hinduse precum – flori tropicale, motive de arta tribala, pasari si in special pauni, fluturi diafani cu aripi colorate si mari, serpi, sirene sau tigri.

mai multe modele si preturi

B-Mall | My Closet | amazon

Pentru domnisoarele si doamnele ce doresc sa isi etaleze bunul gust in accesorizarea garderobei, care cauta echilibrul perfect intre functionalitate si arta, gentile indiene din piele, pictate manual de la Anuschka  Handbags reprezinta arta ce poata fi purtata, o arta originala transpusa pe material din piele fina de cea mai buna calitate, o arta sofisticata, care inspira eleganta, dragoste si pasiune. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate: pielea fina este pictata grijuliu de artizani, apoi este croita atent si batuta cu tinte de metal, rezultatul final fiind o geanta sau poseta ce poate poate fi considerata o adevarata opera de arta. In afara de designul superb, creatorii accesoriilor Anuschka Handbags s-au gandit si la aspectul functional al gentii, proiectand un interior bine compartimentat care te ajuta sa-ti pui in ordine lucrurile esentiale, fara a face niciun compromis.

flanco.ro/
Geanta din piele Anuschka cu desene si culori indiene

Geanta din piele Anuschka Handbags

Poseta dama Anuschka Handbags

Poseta dama Anuschka Handbags

Geanta dama Anuschka Handbags

Geanta dama Anuschka Handbags

Geanta indiana din piele Anuschka Handbags

Geanta indiana din piele Anuschka

Geanta Anuschka Handbags din piele

Geanta Anuschka Handbags din piele

Genti pictate din piele Anuschka

Genti pictate din piele Anuschka

Genti de dama Anuschka Handbags

Genti dama din piele Anuschka Handbags

Anuschka Handbags - Genti din piele

Anuschka Handbags – Genti din piele

Geanta inima Anuschka Handbags

Geanta inima Anuschka Handbags

Geanta de mana din piele Anuschka

Geanta de mana din piele Anuschka

mai multe modele si preturi la

MyCloset,FashionDays, e-Pantofi, Answear.ro și eMAG.ro

answear.ro