depurtat.ro

Mopul teleshopping Hurricane Spin Mop Deluxe la cel mai mic pret in oferta MEDIASHOP TV ONLINE. Mopul rotativ de calitate deluxe, prevăzut cu găleată pentru spălat şi stors, nu trebuie să vă aplecaţi, şi să vă solicitaţi mijlocul. De acum curăţenia o faceţi mai repede şi mai uşor. Hurricane Spin Mop Deluxe se poate folosi pe orice suprafaţă. Mopul cu microfibre detaşabil, Hurricane Spin Deluxe se poate spăla şi în maşina de spălat haine. Il gasiti la un pret foarte bun in aceasta perioada in magazinul online Mediashop.

Multumita mopului Hurricane Spin Mop Deluxe, colturile sunt usor accesibile. Mopul dispune de o putere de absorbtie ridicata, nu trebuie sa aspiram sau sa maturam inainte de spalare, mopul nu lasa urme sau dungi, iar lichidele nu trebuie absorbite cu servetele de hartie sau carpe. Capul mopului poate fi spalat si in masina de spalat chiar de 300 de ori. Curatenia casei va fi atat de simpla precum o joaca de copii! Parerea noastra este ca veti avea spor cu un mop curat si usor (sub un kilogram).

depurtat.ro

Mopul teleshopping Hurricane Spin Mop Deluxe nu este un mop simplu, este un set de curatenie, economisiti timp si bani. Vremea curateniei intr-o pozitie obositoare, inconfortabila a trecut. A sosit mopul Hurricane cu cap rotativ de 360 de grade. Mopul face sa dispara rapid orice tip de murdarie, iar datorita tehnologiei bazate pe forta centrifuga puteti face ordine cu un mop curat pentru ca pardoseala dvs sa fie impecabila totodeauna. Cel mai bun lucru este ca nu trebuie sa mai atingeti capul murdar al mopului. Capul rotativ curata si lustruieste in acelasi timp si nu zgarie parchetul. Acesta nu picura, nu lasa urme ca mopurile clasice, praful ba chiar parul animalelor dispare fara a matura. Are o capacitate foarte mare de absorbtie a lichidelor.

Mopul teleshopping Hurricane Spin Mop Deluxe, un minunat instrument pentru intretinerea deosebit de usoara a pardoselei, parchetului si gresiei. Acest mop extraordinar are un succes mare in Statele Unite. Mopul dispune de o galeata pentru spalare si uscator, astfel incat nu va fi nevoie sa mai atingeti apa murdara. Un mop ce va usureaza munca si va schimba modul de intretinere a parchetului radica. Un mop foarte usor de folosit pe orice suprafata: parchet, dale, gresie.

Setul de curatenie Hurricane Mop Spin Deluxe poate fi cumparat online la un pret mai mic, iar continutul unui pachet este: 1 x Maner Huricane, 1 x Găleată pentru spălat şi stors Hurircane, 1 x Mop Hurricane Spincu microfibre pentru spălat pe jos, CADOU: 1 x Mop Hurricane Spin cu microfibre pentru spălat pe jos.

otter.ro

Cat costa un set de rezerva de mop-uri cu microfibre Hurricane Mop? Un set de patru bucati este undeva la 129 de lei. Cu o capacitate de absorbţie incredibilă, spală aproape orice fel de suprafaţă: faianţă, parchet, gresie, marmură,plăci ceramice, etc. Recomandat să se folosească mopurile cu microfibre pentru spălat pe jos pentru fiecare cameră câte unul (ex: unul pentru dormitor, unul pentru sufragerie, unul pentru camera copilului, unul pentru baie, unul pentru bucătărie, etc). Mop care se roteşte 360°. Curăţaţi de 6 ori mai repede decât cu un mop clasic, tradiţional. Puteţi şterge praful de pe mobilă,sau ferestre. Datorită centrifugii, doar călcaţi pedala găleţii cu centrifugă şi incredibilul sistem de rotire al găleţii, stoarce, absoarbe mizeria şi umezeala din mop. Alegeţi spălatul pe jos uşor şi comod.

OFERTA MEDIASHOPONLINE

Doriţi să aveţi o pardoseală curată şi strălucioare? Vă prezentăm mopul cu cap rotativ Hurricane Spin, varianta Deluxe! O pardoseală strălucitoare, fără să aşteptaţi minute în şir ca apa să se usuce. Dumneavoastră puteţi acorda mult mai puţin timp curăţeniei, deoarece şi petele mari dispar în câteva clipe! Mopul teleshopping Hurricane Spin Mop Deluxe este o solutie practica, confortabila si economica. De acum niciodată nu mai trebie să frecaţi stând în patru labe, şi nu trebuie să vă aplecaţi, solicitându-vă mijlocul! Prevăzut cu găleată pentru spălat si stors, pentru ca dumneavoastră să nu mai băgaţi mâna în găleata cu apă murdară!

Merita Hurricane Spin Mop?

Care sunt principalele caracteristici ale mopului Hurricane Spin Mop? De ce merita sa cumparati acest mop? Se roteşte 360°, este un mop de spălat pe jos cu microfibre care au o capacitate de absorbţie incredibilă, care nu lasă dungi sau alte urme pe suprafaţa spălată. Mopul cu microfibre absoarbe o cantitate de lichid de 10 ori mai mare decât propria lui greutate.

Daca folositi o galeata cu centrifuga, spre deosebire de găleata tradiţională, nu trebuie să spălaţi mopul cu microfibre, doar să-l plasaţi/aşezaţi pe suportul ce se găseşte pe fundul găleţii, şi, apăsând pedala, eliminaţi mai eficient murdăria adunată în microfibrele mopului rotativ de spălat pe jos, după care îl stoarceţi prin centrifugare.

Mopul teleshopping Hurricane Spin Mop Deluxe la cel mai mic pret in oferta MEDIASHOP TV ONLINE, cumparand online veti avea parte de un deal mai bun.

answear.ro