depurtat.ro

VIBRARAZER este o ustensilă profesională cu care puteti sa efectuaţi şi duceţi la bun sfârşit lucrările din jurul casei. Aparatul Vibrarazer taie, polizează, răzuieşte, şlefuieşte, face faţă cu uşurinţă lemnului, metalului, materialului plastic, gips-cartonului, covorului, chiar şi faianţei/gresiei bazandu-se pe o tehnologie oscilatorie. Practic, aceasta ustensila electrica multifunctionala: Vibrarazer se preteaza la orice tip de material sau activitate in preajma casei. VibraRazer poate fi cumparat EXCLUSIV de la Mediashop. Accesoriile VibraRazer precum si Setul Deluxe Vibrarazer sunt de asemenea in oferta Mediashop.

yves-rocher.ro

Aveţi nevoie de o ustensilă de calitate şi de încredere? Vă recomandăm VIBRARAZER! Ustensila electrică profesională VIBRARAZER: taie, polizează, răzuieşte, şlefuieşte. Face faţă cu uşurinţă lemnului, metalului, materialului plastic, gips-cartonului, covorului, chiar şi faianţei sau gresiei. Parerea noastra este ca veti fi multumiti de o asemenea unealta multifunctionala pentru renovarea si reparatiile necesar a fi facute intr-o casa (si in jurul ei).

Practic, Vibrarazer este o unealta incredibil de folositoare in casa, indiferent ca esti un profesionist, un amator sau pur si simplu din timp in timp ai nevoie sa repari anumite lucruri sau sa iti re-amenajezi singur casa sau apartamentul.

Datorita tehnologiei oscilatorie de până la 22.000 vibraţii/minut, Vibrarazer, unealta multifuncţională, este perfecta atat pentru bricolat cat şi pentru nenumărate lucrări de reparaţii.

epantofi.ro

Ce “stie” VibraRazer

  • Şlefuieşte şi colţurile interioare, Taie foarte uşor ţevi din PVC, Nu mai trebuie să chemaţi specialistul pentru a înlocui o placă de faianţă în baie. Lama pentru tăiat oţel: în timp foarte scurt taie şi cuprul.

 

Informatii VibraRazer

  • Tensiune: 230 – 240 V, Frecvenţa: 50 Hz., Vibraţii: 15.000 – 22.000 U/minut, Unghi de rotire: 3.2°, Izolaţie de protecţie, Greutate: 1,4kg., Nivel de presiune sonoră: LpA 95 dB (A), Nivel de putere acustică/sonoră: LwA 96 dB (A), Precizie de măsurare: &Kpa Kwa 3,0 dB (A), Valoarea totală a vibraţiilor este determinată conform Standardului EN60745., Valoarea emisiilor tipice de vibraţii ah = 5,42 m/s2, Precizia vibraţiilor: K = 1,5 m/s2

 

Ce contine VibraRazer?

  • 1 x buc. Vibrarazer, 1 x buc. Răzuitor (cuţit freză rigid), 1 x buc. Supot perforat triunghiular, 2 x buc. Şmirghel, 1 x buc. Placă tăietoare de precizie din oţel înnobilat, pentru tăiat lemn şi material plastic, 1 x buc.Imbus, 1 x buc. Cutie pentru accesorii.

Daca aveti nevoie pentru casa de o scula- unealta folositoare, ei bine VibraRazer este unealta perfecta. Parerea noastra este ca si pretul la care este comercializat aceasta unealta o face ideala pentru orice meserias profesionist sau de ocazie. VibraRazer poate fi cumparat EXCLUSIV de la Mediashop.

answear.ro