depurtat.ro

In cazul in care sunteti in cautarea unei surubelnite electrice, de altfel indispensabila in trusa de scule a mesterului casei, si cautati un aparat mai ieftin decat Bosch, pentru o utilizare casnica, atunci Surubelnita – Masina de gaurit Skil 2005 este exact ceea ce aveti nevoie!

yves-rocher.ro

Dotata cu 2 acumulatoare NiCd de 9,6V si 1.2 Ah, Control VariTorque cu 20 de pozitii pentru insurubare precisa si pozitie de blocare completa pentru gaurire dar si o mandrina de 10 mm, cu bucsa dubla, fara cheie (prin urmare nu veti avea dureri de cap daca o pierdeti, veti gasi usor acest accesoriu deosebit de important utilizarii). De altfel, mandrina fara cheie va va permite o schimbare rapida si usoara a accesoriilor, nu veti avea timpi morti atunci cand veti lucra cu aceasta surubelnita eletrica.

epantofi.ro

Designul ergonomic asigura un echilibru optim pentru o utilizare confortabila avand in vedere suprafata de prindere moale si marime ergonomica a manerului  (adio bataturi) si actionarea deosebit de comoda (la degetul mic am spune) a functiei de inversare a sensului pentru insurubarea sau desurubarea suruburilor si bolturilor atunci cand surubul nu s-a prins bine sau necesita demontare.

Cei doi acumulatori va vor fi de mare ajutor, intrucat la utilizari intensive, insurubat, desurubat sau gaurit, puterea acestei surubelnite electrice (550 rotatii pe minut!) va va fi tot timpul alaturi, in timp ce lucrati cu un acumulator, celalalt se poate incarca fara probleme la priza electrica. Timpul necesar unei incarcari complete: 3-5 ore.

Utilizand-o drept masina de gaurit, veti putea gauri otelul (de 5mm grosime) sau lemn de 12mm grosime.

Ca si accesorii, surubelnita electrica Skil 2005 vine cu o curea de mana, incarcator si un cap de insurubat cu doua capete. Are o greutate de 1,5kg.

comanda online aici

answear.ro