decathlon.ro

Daca te intrebai care va fi urmatoarea tehnologie ingenioasa de decorare a unghiilor, acum ai raspunsul! Infrumusetarea varfurilor degetelor a explorat de-a lungul timpului cele mai nebanuite metode si tehnici de ornare, de la forme si lungimi diferite, texturi neobisnuite, pana la aplicatii si accesorii exceptionale. De data aceasta insa, decorarea unghiilor fost dusa la un alt nivel cu ajutorul foliilor autocolante. Vezi intreaga gama de produse pentru decorarea unghiilor, autocolante unghi, folii autocolante, autocolante mici, stickere autocolante, tatuaje autocolante de la magazinul specializat de cosmetice CUPIO.

Foliile de unghii, aceste pelicule autoadezive sunt ideale pentru a realiza cele mai inedite manichiuri, avand posibilitatea de a alege dintr-o diversitate foarte mare de modele. Cu aceasta tehnica poti obtine cele mai sofisticate modele in cel mai scurt timp. Daca pana acum era nevoie de un talent innascut, o pensula minune si cateva ore bune petrecute in salon, acum poti avea cel mai interesant design in doar 20 de minute.

Folia de transfer Magic

 

Folie de transfer magica pentru decorul unghiilor false sau unghiilor naturale. Folia de transfer se poate folosi pe intreaga suprafata a unghiei sau doar pentru a crea modele inedite de nail art. Folia de transfer ramane pe unghie doar in zona in care se aplica lipiciul special pentru foliile magice.

mindblower.ro

Cum se aplica folia de transfer pentru unghii? Se aplica lipiciul special pe toata suprafata unghiei sau doar ca model(folia se transfera pe unghie doar in zonele in care s-a aplicat lipiciul). Se asteapta sa se usuce lipiciul (2-3 minute). Cand este uscat, lipiciul devine transparent.

Dupa ce lipiciul s-a uscat, se pune folia peste unghie si se preseza pentru a intinde folia uniform pe suprafata unghiei. Acum se trage folia, iar modelul ramane transferat pe unghie exact sub forma in care a ost aplicat lipiciul pe unghie. Dimensiuni: 7*25cm.

otter.ro

Lipiciul pentru foliile de transfer se poate aplica direct pe unghie sau peste un strat de lac de unghii apropiat de culoarea foliei.

Folia Full Nails

Autocolantul Full Nails revolutionar in nail art. Nu necesita incalzire, rezultate profesionale in cateva minute, economisiti timp. Pentru aplicare optima impingeti cuticulele, aplicati pe unghie o baza, selectati marimea potrivita pentru unghii, incepeti sa puneti de la baza unghiei spre varf, dupa lipire apasati pe toata suprafata unghiei de la baza spre varf pentru a elimina bulele de aer, daca este cazul. Pentru un efect indelungat aplicati top coat la sfarsit.

Folia de unghii Minx

Folia Minx de la Cupio este ideala pentru a realiza o manichiura inedita. Preferata vedetelor de la Hollywood, manichiura Minx reprezinta trendul anului. Cu foliile Minx realizezi o manichiura metalica care rezista pe unghii doua saptamani. Calitate superioara, nu lasa urme/riduri.

Folia Minx se poate folosi pe unghiile naturale si pe unghiile false. Foliile Minx de la Cupio asigura o aplicare super usoara, nu este nevoie sa fie incalzite inainte de aplicare. Pentru o manichiura Minx perfecta, foliile de transfer Minx se pastreaza la temperatura camerei.

Rezista intre 7 si 14 zile – in functie de unghia pe care se aplica. Pe unghiile bombate, foarte subtiri, moi, flexibile sau roase pot avea o durata de viata redusa. Foliile se pot aplica atat pe unghii naturale, cat si pe unghii tehnice. Partea si mai interesanta a acestei tehnici este ca optiunile sunt nelimitate, la propriu. Acum poti purta pe unghii orice model vezi cu ochii.

Vezi intreaga gama de produse pentru decorarea unghiilor, autocolante unghi, folii autocolante, autocolante mici, stickere autocolante, tatuaje autocolante de la magazinul specializat de cosmetice CUPIO.

answear.ro