depurtat.ro
Oficial a inceput scoala! Si odata cu noul an scolar, au aparut deja surprizele, ofertele si promotile magazinelor de rechizite, precum cea de la Rechizitele Mele: comanzi 3 pixuri roller PILOT Frixion Ball primești unul cadou! Stim ca de-abia ai asteptat sa-ti reintalnesti colegii si sa va povestiti amintirile din vacanta ce tocmai a trecut. Iar acum aveti inca un subiect de conversatie: oferta extraordinara Pilot Frixion! :)
yves-rocher.ro
E ok sa gresesti, din cand in cand. Pixul Pilot Frixion are grija ca temele si notitele tale sa arate impecabil! Rollerul-ul Pilot Frixion Ball functioneaza cu cerneala speciala, termosensibila, ce dispare prin frecarea cu capatul celalalt al roller-ului. Se poate sterge si rescrie in mod repetat fara a lasa urme. Nu utiliza acest produs pe documente legale. La temperaturi mai mari de + 60°C cerneala dispare. Compatibil cu: Set 3 rezerve Roller Frixion Ball Pilot – PBLS-FR7.
Pentru ca vrei sa incepi cu dreptul noul an scolar, ai nevoie de rechizitele si instrumentele de scris potrivite. Ca  de fiecare data, pixurile Frixion iti vin in ajutor pentru a scrie si a invata cu drag si spor. Temele  parca se scriu mai usor cu pixurile Pilot Frixion, mai ales ca poti scrie, sterge si rescrie ori de cate  ori va fi nevoie. Cu  instrumentele de scris Frixion nu va trebui sa refaci o tema din cauza unei greseli pe care ai observat-o mai tarziu. Si nici nu vei avea emotii la teste, va fi foarte usor sa corectezi imediat orice eroare. Nu-i asa ca suna grozav? Cu instrumentele de scris Frixion, sigur vei avea succes in noul an scolar! Puteti beneficia de oferta multumita magazinelor online de rechizite, papetarie si diverse eMAG.ro si Carturesti.ro. Si in plus, la Carturesti, pe langa preturi foarte bune la rechizitele si accesorile pentru scoala, beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT la cumparaturi online peste 80 de lei.
answear.ro