Stilouri pentru stangaci „College Online”

Gama ”College” de la Online este reprezentata printr-o gama foarte larga de modele, astfel devenind cel mai folosit instrument de scris de catre studenti. Un stilou special pentru cei ce scriu cu mana stanga, de culoarea albastra cu tema Lucky Blue, recomandat pentru un volum mare de scris. Se foloseste cu patroane standard iar fiecare componenta a acestuia a fost testata calitativ. Grip ergonomic, penita gravata cu marca producatorului. Garantie penita 5 ani. Modelele de stilouri pentru mana stanga sunt disponibile nu doar pe albastru ci si pe negru, rose sau cu tema werewolf.

detalii aici

 

 

 

 

Roller EasyGel pentru stangaci

 

Stabilo – Roller Easygel pentru stangaci este dezvoltat pentru cei care scriu mult, este foarte confortabil si asigura o scriere fluenta.Ergonomic, creat special pentru stangaci. Zona grip cauciucata pentru confort deosebit in timpul scrierii. Reincarcabil, nu lasa urme si nu zgarie. Disponibil cu cerneala albastra.Cerneala pe baza de gel, se usuca repede. Varf de 0.5 mm. Este disponibil in mai multe culori: albastru, portocaliu sau roz.

 

Creion retractabil Easy Stabilo

 

Creionul Retractabil Easy 14 este un creion mecanic pentru scolarii ce scriu cu mana stanga. Inovativ, design ergonomic – special creat pentru copii care invata sa scrie. Zona grip cauciucata pentru confort sporit in timpul scrierii. Spatiu pentru etichetare, corp in 2 culori. Reincarcabil, cu mine HB. Un nou produs de succes: creionul mecanic completeaza gama Stabilo’s move easy. Special pentru tineri – exista un Stabilo’s move easy pentru fiecare! Usor, aluneca pe hartie cu doar o simpla presiune. Recomandat de profesori si parinti. Varf de 1.4 mm. Grad de duritate: HB.

 

CITESTE SI:  Primul meu Jurnal Violetta cu lacat culori mov roz rosu si bleu
Creion Stabilo Smarthgraph stangaci

 

Creion mecanic ergonomic, duritate HB, varf de 0.7 mm, grafit, pentru stangaci. Guma de sters inlocuibila nu lasa urme. Varf de 0.7 mm, grafit. Duritate HB. Clip rotativ: 360 grade, care permite plasarea in pozitia cea mai confortabila. Creionul este retractabil.