În penarele echipate Herlitz totul îşi are locul său şi nimic nu este aruncat la întâmplare în jur. Poţi să alegi între numeroase motive frumoase: flori, zâne, dragoni – fiecare copil îşi va găsi penarul ideal pentru scoala in oferta de penare echipate Herlitz. Indiferent dacă sunt înguste, plate, rotunde, ovale, cu colţuri sau duble – penarele sunt practice şi cool!

Produse de calitate superioară cu caracter inconfundabil şi utilităţi speciale – sunt sinonimele mărcii Herlitz, unul dintre liderii în producţia articolelor de marcă din hârtie, de birou şi de papetărie (PBS) din Europa. Penarele Herlitz sunt disponibile in excelente motive grafice, potrivite ghiozdanelor Herlitz, sau cu frumoase serii design de la Herlitz. Ia-ţi penarul Herlitz favorit şi umple-l cu instrumentele de scris preferate şi cu tot ce mai ai nevoie la cursuri.

Penare complet echipate cu 26, 31 sau 42 de piese cu unul, doua, sau chiar trei compartimente. Penarele echipate Herlitz calitate la preturi mici. Penarele complet echipate marca Herlitz de mai jos, fac parte din oferta Magazinului eMAGVentum, Rechizitele Mele si DPAP.

 

 

Sondajele anuale arată: aproape oricine a auzit de Herlitz (grad de cunoaştere susţinut în 2009 în Germania: 91%, Dialego AG) şi Herlitz cunoaşte foarte bine necesităţile grupului său de destinaţii. În fiecare an, inovatorul producător al articolelor de marcă dezvoltă produse inedite care se impun prin design şi funcţionalitate şi asigură mai multă plăcere la birou, şcoală şi în timpul liber. Totul este susţinut de creativitatea, angajamentul şi performanţa a mai mult de 1.600 de colaboratori în ţară şi din exterior. Gama completa de penare si necessaire-uri Herlitz o gasiti aici.

CITESTE SI:  Ghiozdane cu trolere detasabile