depurtat.ro

Thomas the Tank Engine and Friends, redenumită ulterior în Thomas & Friends, este numele unei celebre serii de televiziune bazate pe cărțile The Railway Series scrise de Wilbert și Christopher Awdry (wikipedia). Jucarii Thomas si prietenii lui am găsit la Noriel.ro.

Set trenulete Thomas din lemn

Thomas Wooden si Sir Topham – set de trenulete de jucarie in forma de 8 cu figurina electrica Sir Topham Hat. Cu apasarea unui buton, micii ingineri il pun in miscare pe Thomas si, tot la apasarea unui buton, ei il pot opri pentru a-i da harnicei locomotive o noua insarcinare. Setul contine 26 de piese. Varsta recomandata: + 3 ani. Dimensiune: 32 x 9 x 18.5 cm. 

depurtat.ro

Zi de lucru in Sodor

Jucariile de lemn din gama Thomas Trenuletul Micii Ingineri (Thomas Wooden Railway – The Early Engineers) vor captiva imaginatia micutilor exploratori, incurajandu-i sa-si creeze propria aventura, dincolo de orice limita. Adu-ti copilul pe linia cea buna folosindu-te de jucariile din lemn Thomas, Early Engineers! Setul include: locomotivele Thomas si Percy, palnie carbune, depozit de transfer, placa rotativa si sine de lemn special concepute pentru maini micute.

noriel.ro

Gama Micii Ingineri – The Early Engineers – le ofera micilor iubitori de trenulete prima statie in minunatul joc cu figurinele de lemn. Vehicule solide, segmente de sina care se imbina perfect si destinatii ce dau varietate si animatie jocului, toate acestea sunt pur si simplu exact ceea ce le trebuie manutelor neastamparate… si mintilor pornite in marea aventura a cunoasterii. Jucariile sunt confectionate din lemn. Noi stim ca cel mai important lucru pentru parinti este sa-i stie pe copii sanatosi, fericiti si in siguranta!

Set Capitanie Thomas

In povestea Misiune de Salvare in Insula Incetosata, Capitanul este aceasta barca insarcinata sa recupereze locomotivele aflate in primejdie. Fabricat din lemn lucios, Capitanul este oricand pregatit de treaba si, la orice apasare de buton, raspunde cu Prezent! acolo unde il cheama indatoririle. Cu ajutorul macaralei (inclusa), Capitanul iese din apa, iar un buton ejector aflat in varful capitaniei il lanseaza la apa. Barca este prevazuta cu o rola posterioara, care faciliteaza alunecarea Capitanului pe orice suprafata.

answear.ro