Jucarii inteligente sub forma de creaturi micro robotice ce reactioneaza la mediul in care se afla si creaza o atmosfera distractiva copiilor. Gandacii ce sfideaza gravitatia din seria Nano V2, rechinii ce inoata din seria Aquabots, toate aceste creaturi sub forma de roboti va vor impresiona.  Iar ceea ce merita mentionat este si faptul ca au intrat in oferta de reduceri exact in sezonul in capriciile vremii taie destul de mult din timpul de joaca in aer liber al copiilor. Jucariile inteligente robotii Hexbug de la Mastermind sunt disponibile in Romania la magazinul online eMAG si se adreseaza copiilor de orice varsta, modele variate pentru copii de 4-6 ani, 7-10 ani dar si, in cazul robotilor mai complecsi, pentru adolescentii cu varsta peste 15 ani.

 

Paianjeni si insecte roboti Hexbug

 

HexBug – Microrobot Nano V2. Nano V2 prezinta un Nano evoluat, avand o noua infatisare, cu 3 picioruse de cauciuc, cat si un traseu nou de forma tubulara care arata abilitatile unice de catarare ale lui Nano V2. Hexbug Nano V2 este verificat conform standardelor CPSIA. Disponibil in 6 culori: negru, albastru deschis, albastru inchis, verde, roz si galben.
Robot Strandbeast – Hexbug. Bestia din fibra are un design translucid care expune elementele electronice si mecanismele asa incat sa vezi cum functioneaza! Se permite manevrarea completa a miscarilor fata, spate si de rasucire. Telecomanda cu doua canale IR permite de asemenea controlarea independenta a doi roboti sau a mai multora la unison. Acest HEXBUG a fost inspirat de un fizicianul danez artist pe nume Theo Jansen. Contine: robot- gandac pe care il controlezi, o telecomanda cu doua frecvente IR, un cadran rotativ la 360 de grade. Dimensiuni: 13 x 13 x 11 cm.Baterii: 1 x AG13 (sunt incluse).
Battle Spider – Hexbug. Paianjenul Razboinic are 6 picioare, se poate roti la 360 de grade si are un ochi frontal cu LED, permitand o manevrare in jurul obiectelor si un control precis in locul in care se agita in timp ce incearca sa isi infranga adversarul. Fiecare Paianjen Razboinic are o telecomanda cu doua canale IR. Telecomanda cu doua canale de frecventa permite utilizatorului sa opereze cu mai multi gandaci in mod independent sau in acelasi timp. Contine: design de batalie unic, senzor de tehnologie avansata care masoara fiecare lovitura, cap rotativ la 360 de grade, telecomanda cu doua canale IR. Dimensiuni: 11 x 11 x 11 cm.Baterii: 1 x AG13 (sunt incluse).

Microbotul Hexbug Furnica, este un microrobot autonom de mare viteza cu antene tactile si clesti. Este prevazuta cu senzori tactili in fata si in spate, care ii permit sa ocoleasca obiectele din cale si picioare tip roti care o propulseaza cu mare viteza inainte, inapoi si peste obiecte de mici dimensiuni. Microrobotul furnica are un corp intern dotat cu inteligenta robotica, protejat de o carcasa sub forma unui exoschelet dur, transparent. Cum functioneaza? Furnica Hexbug se deplaseaza pe suprafata pe care e asezata pana ce se ciocneste de un obstacol, moment in care se intoarce si porneste in directia opusa. Baterii: 2 x AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 9.5 x 6.3 x 11 cm.  Jucaria inteligenta microbot Hexbug Furnica, poate fi cumparata intr-o varietate de culori: mov, albastru, rosu, verde sau portocaliu.

Paianjenul Hexbug este o minunatie electromecanica pe care o poti privi si manevra. Fiecare paianjen Hexbug are o comanda a directiei de 360 grade, un ochi tip LED in fata si o telecomanda cu 2 benzi ce pot fi selectate de utilizator. Telecomanda permite utilizatorului sa manevreze mai multi microroboti independent sau simultan. E cel mai mare membru al familiei de microroboti Hexbug, exceptand modelele XL. Complexitatea mecanismelor interne si miscarea de deplasare pe 6 picioare il fac sa fie fascinant de privit si manevrat. Cum functioneaza? Comanda directiei de 360 grade si ochiul tip led ii permit utilizatorului sa-l conduca pe langa obiecte si sa-i controleze precis pozitia. Incape in palma pentru a putea fi transportat oriunde cu usurinta. Baterii: 3 x AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 11 x 11 x 13 cm.

HexBug – Microrobot Inchworm. Microrobotul Hexbug Inchworm este o micuta minunatie electromecanica. Utilizatorul controleaza directia de deplasare cu ajutorul unei telecomenzi IR miniaturale. Fiecare telecomanda functioneaza pe 2 benzi de frecventa, astfel incat 2 microroboti sa poata fi manevrati independent (fiecare de la telecomanda lui) sau simultan (cu aceeasi telecomanda). Modul de deplasare al robotelului e fascinant de urmarit si controlat. Incape in palma pentru a putea fi transportat oriunde cu usurinta. Disponibil in mai multe culori.

Gandacul Hexbug Original este o creatura microrobotica care simte drumul, sesizand obiectele din cale si evitandu-le cu ajutorul antenelor, ce joaca rol de senzori de proximitate. Utilizatorul poate schimba directia de deplasare a gandacelului printr-o bataie din palme sau un alt zgomot puternic. Incape in palma pentru a fi transportat oriunde cu usurinta. Disponibil in 5 culori si forme distinctive: portocaliu (Alpha), verde (Bravo), albastru (Charlie), negru (Delta), roz inchis (Echo). Cum functioneaza? Microrobotul Hexbug Original se va deplasa inainte in linie dreapta pana se ciocneste de un obstacol, aude un zgomot puternic sau masa pe care se deplaseaza e lovita si vibreaza. La contact sau zgomot, gandacelul se va roti inapoi pe un sfert de cerc si se va deplasa inainte pe o noua directie. Ideal pentru suprafetele netede si plane (nu utilizati produsul pe mocheta sau alte suprafete denivelate).

HexBug – Microrobotul Ant este un microrobot autonom de mare viteza cu antene tactile si clesti. Este prevazuta cu senzori tactili in fata si in spate, care ii permit sa ocoleasca obiectele din cale si picioare tip roti care o propulseaza cu mare viteza inainte, inapoi si peste obiecte de mici dimensiuni. Microrobotul furnica are un corp intern dotat cu inteligenta robotica, protejat de o carcasa sub forma unui exoschelet dur, transparent. Se deplaseaza pe suprafata pe care e asezata pana ce se ciocneste de un obstacol, moment in care se intoarce si porneste in directia opusa. Disponibila in mai multe culori, rosu, indigo, verde, galben, turcoaz, galben, negru.

Microrobot Scarab XL – Hexbug. Robotul Scarab XL este un robot-gandac gigantic, de mare viteza, care se deplaseaza pe 6 picioare cu design unghiular, foarte asemanator cu o insecta reala. Este cu 65% mai mare decat fratele sau Hexbug Scarab si se manevreaza cu ajutorul unei telecomenzi cu 2 benzi de frecventa, ce pot fi selectate de utilizator si a unui mecanism de control pe 7 directii. Creatura robotica de mare energie e capabila sa revina in pozitia de mers daca e asezata pe spate. Comportamentul asemanator unui Scarab real, te va fascina si te va determina sa il privesti si sa interactionezi cu el. Rezultat ca o combinatie dintre o tehnologie avansata si un design modern, fiecare Scarab are un corp interior dotat cu inteligenta robotica, protejat de o carcasa tip exoschelet transparent, dur. Cum functioneaza? Scarabl Gigant Hexbug permite utilizatorului sa-l manevreze pe langa obiecte si sa-i controleze deplasarea. Telecomanda cu 2 canale are 3 trepte de viteza (incet, mediu, rapid) la deplasarea inainte si o treapta de viteza la mersul cu spatele, dand posibilitatea utilizatorului sa manevreze mai multi roboti independent, cu mai multe telecomenzi sau simultan, cu o singura telecomanda. Scarabl XL se poate deplasa ultra-rapid sau infiorator de incet, garantand fiecaruia o sperietura buna. Baterii: 3 x AAA/1 x 9V (nu sunt incluse). Dimensiuni: 19.8 x 13 x 22.8 cm.

HexBug – Microrobot Original Alpha. Gandacul Hexbug Original este o creatura microrobotica care simte drumul, sesizand obiectele din cale si evitandu-le cu ajutorul antenelor, ce joaca rol de senzori de proximitate. Utilizatorul poate schimba directia de deplasare a gandacelului printr-o bataie din palme sau un alt zgomot puternic. Incape in palma pentru a fi transportat oriunde cu usurinta. Disponibil in 5 culori si forme distinctive: portocaliu (Alpha), verde (Bravo), albastru (Charlie), negru (Delta), roz inchis (Echo). Microrobotul Hexbug Original se va deplasa inainte in linie dreapta pana se ciocneste de un obstacol, aude un zgomot puternic sau masa pe care se deplaseaza e lovita si vibreaza. La contact sau zgomot, gandacelul se va roti inapoi pe un sfert de cerc si se va deplasa inainte pe o noua directie.

mai multe modele de micro roboti electronici, jucarii inteligente din seria HexBug de la Mastermind veti gasi aici. Iar daca vrei sa le oferi si habitacluri, arene de locuit sau de lupta pentru micro robotii tai iti recomandam arenele si seturile de constructie Habitat pentru micro roboti.

CITESTE SI:  Puffy Pets Iepurasul Topaila din plus la Noriel
elefant.ro