Pulovere colorate chic pentru fete si fetite din colectia de toamna iarna FashionDAYS, un magazin recunoscut pentru calitatea si preturile mici pe care le ofera la imbracamintea pentru copii. Jachetă tricotată, model norvegian. Pentru fetite pregătite pentru iarnă – cu această jachetă confortabilă, prevăzută cu un model frumos tip norvegian și glugă.

Un pulover minunat pentru fetite mai mici, tricotat din fire delicate cu un motiv foarte drăgălaş şi cu mâneci frumos dungate. 50% poliacril, 50% bumbac.

Jachetă super trendy tricotată din fire moi în mai multe culori frumoase, prevăzută cu glugă şic şi buzunare aplicate în faţă. 100% poliacril

Pulover pentru fetite cu varsta pana la 7 ani, super dulce, tricotat special cu dungi şic în culori minunate. 50% poliacril, 50% bumbac. Iar pretul este foarte competitiv, ca de altfel majoritatea produselor de calitate de la Bonprix.

Pulover tricotat super haios şi modern, pentru fetite, cu motiv dulce cu o faţă de animăluţ, direct tricotată şi ornată cu urechi aplicate.

Model super frumos pentru fete, tricotat din fire moi şi ornat cu steluţe drăguţe. 75% poliester, 25% fibre metalizate.

Pulover tricotat, un pulover trendy pentru fete si fetite, tricotat din fire moi cu dungi şic la mâneci şi motiv drăgălaş în faţă. 50% poliacril, 50% bumbac

CITESTE SI:  Imbracaminte de iarna pentru copii: geci si jachete imblanite, matlasate si de zapada