Infrumuseteaza si utileaza camera copilului tau cu scaunelele, masutele, seturile de scaunele si masute sau birourile special concepute pentru clasele primare. Mai multe modele de mobilier pentru camera copilului, fie baiat sau fetita, personalizate cu indragitele personaje din lumea Disney: Cars, Spiderman sau Printesele Disney. Din colectia variata prezentata aici, am selectat cateva obiecte de mobilier pentru camera copiilor.

 

Scaun copil Vanessa, un scaun din lemn colorat in alb si roz ideal pentru fetite. Fiecare scaun vine cu cele 12 semne zodiacale astfel incat scaunul poate fi personalizat. Dimensiuni 55 x 30 cm.

 

 

Scaun copil Valerio, un scaun din lemn colorat in alb si albastru. Fiecare scaun vine cu cele 12 semne zodiacale astfel incat scaunul poate fi personalizat. Dimensiuni 55 x 30 cm.

 

 

Scaun din lemn de culoare roz, perfect pentru mica printesa. Culoarea este viu colorata, iar scaunelul este frumos decorat. Dimensiuni 58 x 29 cm.

 

 

Set masuta cu scaunele Leonor. Set format din masuta si doua scaunele, viu colorate cu flori si fluturi, cu un design deosebit, ideale pentru camera fetitei. Dimensiuni: tablia mesei: 40×60 cm, inaltimea mesei: 40 cm. Diametrul scaunului: 24 cm, inaltimea scaunului pana la tablie: 24 cm, inaltimea scaunului cu tot cu spatar: 54 cm. Recomandare de varsta: peste 2 ani.

 

 

Set masa +scaun Spiderman. Mobilier de lucru si joaca rezistent, pentru baieti, usor de curatat si intretinut personalizat Spiderman. Dimensiuni masa 51.5 x 51.5 x 44 cm , scaun 37 x 34 x 49 cm. Varsta recomandata peste 2 ani.

CITESTE SI:  Leagan - balansoar muzical electronic pentru bebelusi Sunny Side Bright Starts

 

 

Pentru fetitele cu varsta peste 3 ani, Disney Princess prezinta setul de masuta + scaunel si bonus 35 de rechizite. Set de masa cu scaunel roz personalizat cu Printesele Disney solid, usor de asamblat si intretinut. Livrat impreuna cu un set de 35 de rechizite personalizate de asemenea cu binecunoscutele personaje din desenele animate ce include: un penar, stampile, creioane colorate, creioane cerate, carioci si sclipici si foi pretiparie cu Alba ca Zapada, Belle, Cenusareasa etc. Dimensiuni: masa – 45 x45 x 41 cm (h), scaun – 30,5 x 27 x 44 cm (h), greutate 2 kg. Pentru o usoara depozitare si transport picioarele mesei si scaunelului sunt demontabile. Varsta recomandata pentru fetite cu varsta peste 3 ani.

 

 

Biroul scoala primara Spiderman pentru baieti format dintr-o masuta de lucru si bancuta este compact si ergonomic! Personalizat cu detalii din filmul Spiderman, cu spatiu de depozitare sub tablia masutei, plastic de calitate, rezistent, suport pentru instrumente de scris incorporat. Include cutie de transport. Ansamblul se livreaza impreuna cu 30 de rechizite de calitate personalizate cu Spiderman printre care amintim: creioane colorate, carioci, planse de desenat, etc. Poate fi folosit pentru teme cat si pentru joaca si activitati creative. Dimensiuni: Birou 58 x 77 x 48 cm, Scaunel 58 cm (latime) 25 cm H. Varsta recomandata peste 3 ani.

 

 

Biroul scolar Cars 2 pentru baieti format dintr-o masuta de lucru si bancuta este compact si ergonomic! Caracteristici: personalizat cu detalii din filmul Cars 2, cu spatiu de depozitare sub tablia masutei, plastic de calitate, rezistent, suport pentru instrumente de scris incorporat. Include cutie de transport. Ansamblul se livreaza impreuna cu 30 de rechizite de calitate personalizate cu personajele Cars printre care amintim:creioane colorate, carioci, planse de desenat etc. Poate fi folosit pentru teme cat si pentru joaca si activitati creative. Dimensiuni: Birou 58 x 77 x 48 cm, Scaunel 58 cm (latime) 25 cm H, si este recomandat pentru baietii cu varsta peste 3 ani.

CITESTE SI:  Saltelele bambus pentru patutul bebelusilor

 

 

Biroul scolar Disney Princess pentru fetite format dintr-o masuta de lucru si bancuta este compact si ergonomic!  Caracteristici: personalizat cu detalii Disney, cu spatiu de depozitare sub tablia masutei, plastic de calitate, rezistent, suport pentru instrumente de scris incorporat. Include cutie de transport. Ansamblul se livreaza impreuna cu 30 de rechizite de calitate personalizate cu personajele Disney printre care amintim:creioane colorate, carioci, planse de desenat etc. Poate fi folosit pentru teme cat si pentru joaca si activitati creative. Dimensiuni: Birou 58 x 77 x 48 cm, Scaunel 58 cm (latime) 25 cm H, si este recomandat pentru fetitele cu varsta peste 3 ani.