depurtat.ro

Paturi de pat pentru copii cu personaje din desene animate in oferta magazinului online Cumparamisim. Paturici polar pentru copii, dimensiuni de 100cm x 150 cm sau 120x140cm, potrivite pentru a infrumuseta atmosfera in dormitorul copilului sau de ce nu pentru o iesire la iarba verde. Preturile sunt deosebit de bune, magazinul online Cumparamisim fiind importator exclusiv al acestor paturici de pat cu printuri licentiate Disney, caz in care o paturica din material fleece (polar) pentru copii costa intre 30 si 45 de lei. Va recomandam si magazinele online TeamDeals, Fashiondays, Bonprix si Bonami pentru o oferta si mai variata de paturi pentru dormitorul celor mici.

yves-rocher.ro

Paturi de pat pentru baieti

 

O paturica de pat polar pentru baieti cu personajele lui preferate precum Spider-Man, Sacha si Pika-chu, Testoasele Ninja, cele din serialul de desene animate Mickey Mouse Clubhouse, Angry Birds sau cele din desenele animate Disney Planes sau Disney Cars va aduce in dormitorul copilului un element suplimentar de bucurie.

 

Paturici Angry Birds

 

articole copii Angry Birds

 

Paturici Mickey Mouse

 

articole copii Mickey Mouse

 

Paturici Disney Cars

 

articole baieti Disney Cars

 

Paturi Testoasele Ninja

 

articole baieti Testoasele Ninja

 

Paturici Spider-Man

 

articole baieti Spiderman

 

Paturi de pat pentru fetite

 

O paturica de pat din material fleece (polar) pentru fetite cu prietenele din desenele animate , Printesa Sofia, My Little Pony, Minnie Mouse, Violetta Disney, Doctorita Plusica, Surorile Anna si Elsa din Disney Frozen, sau Monster High ii va aduce in camera povesti frumoase, fantezie, bucurie si multe, multe zambete.

Paturi My Little Pony

articole fetite My Little Pony

 

 

Paturi Minnie Mouse

 

articole fetite Minnie Mouse

epantofi.ro

 

 

Paturi Disney Frozen

 

articole fetite Disney Frozen

 

Paturi Disney Violetta

 

articole fete Disney Violetta

 

Paturi Sofia Intai

 

articole fetite Printesa Sofia

 

Paturi Doctorita Plusica

 

articole fetite Doctorita Plusica

 

Paturi Monster High

 

articole fetite Monster High

Paturi de pat pentru copii – baieti si fetite -, confectionate din material Fleece (polar), dimensiuni diverse, imprimate cu personaje din desene animate in oferta magazinului online Cumparamisim.

answear.ro