depurtat.ro

Daca esti o fire excentrica sau iti doresti sa te faci remarcat prin stilul tau, nu rata o pereche de bascheti deosebiti: Adidas Originals Jeremy Scott Instinct Hi Rainbow, de la adidas, sunt alegerea ideala! Inspirate din silueta pantofilor de baschet din anii ’80, atat de iubita de designerul Jeremy Scott, poarta semnatura acestuia si marcheaza o colaborare emblematica cu brandul adidas.

Modelul Adidas Originals Jeremy Scott Instinct Hi Rainbow respecta versiunile cunoscute ObyO JS, atat datorita imprimeului excentric cu efect snake – de reptila, cat si a dimensiunilor foarte mari a limbii si a zonei de protectie a gleznei. Pantofii sport adidas Originals Jeremy Scott Instinct HI Rainbow pot fi cumparati in Romania exclusiv de la Originals.

depurtat.ro

Semnatura designerului Jeremy Scott , inventatorul celebrilor adidas Jeremy Scott Wings -adidasii cu aripi – se regaseste pe partea laterala interioara a talpii exterioare, care are un design cu adevarat special pastreaza forma naturala a talpii piciorului, este usor mai inalta in partea din spate, iar cele doua puncte-pivot si designul canelurilor ajuta la cresterea aderentei si a flexibilitatii in miscare.

otter.ro

Baschetii Adidas Originals Jeremy Scott Instinct HI Rainbow au culoarea negru cu imprimeu multicolor – curcubeu (elemente de design: Running White). Materialul la exterior – piele si sintetic iar pe interior – textil; talpa – cauciuc. Pantofii sport adidas Originals Jeremy Scott Instinct HI Rainbow pot fi cumparati in Romania exclusiv de la Originals.

answear.ro