depurtat.ro

Pantofii sport, tenisii si adidasii skate Fallen au fost proiectati initial pentru un singur scop: skateboarding! Conceptul marcii Fallen s-a nascut pe strazile si in comunitatile urbane ale marilor orase americane, dar, in scurt timp, skaterii Fallen au ajuns sa fie incaltamintea preferata a skaterilor profesionisti dar si a tinerilor ce vor sa iasa in evidenta printr-o pereche de adidasi cu design modern si in culori stridente care sa atraga atentia dar si cu perechi de tenisi si adidasi ce ofera sprijinul si confortul suprem picioarelor lor.

Vezi intreaga gama de Skate Shoes Fallen – modele variate pentru femei si barbati, la cele mai mici preturi, in oferta magazinelor outlet Hervisu-man  si B-Mall.

depurtat.ro

 

 

Marca Fallen Footwear a fost fondata in 2003 de catre Jamie Thomas. In scurt timp, acesta a devenit unul din cele mai apreciate si mai cunoscute nume din industrie, incaltamintea sport Fallen fiind proecitata, construita, testata de catre o echipa de skateri profesionisti – totul pentru a garanta calitatea si durabilitatea fiecarei perechi in parte.

 

 

Desi pantofii sport Fallen sunt recunoscuti pentru estetica lor agreabila si moderna, principalul scop pentru care au fost construiti este compatibilitatea cu skateboardingul. Echipa de skateri profesionisti Fallen include nume celebre ale acestui sport, precum: Jamie Thomas, Chris Cole, Billy Marks, Josh Harmony, Tommy Sandoval, Tony Cervantes, James Hardy si Brian Hansen. Ei sunt profesionisti ai skateboardingului cu miscari curajoase ce incurajeaza zi de zi mii de tineri sa practice acest sport urban, destul de exclusivist.

 

 


Incaltamintea Fallen de dama si pentru barbati este proiectata si construita din pasiune pentru skateboarding. Ea se adreseaza firilor curajoase si nonconformiste, celor care se vor ridica de fiecare data cand vor cadea. Incaltamintea sport Fallen a fost creata pentru a te incuraja sa perseverezi si sa mergi in fiecare zi mai departe. Pe strazi si in parcuri dar si la terasa sau in club, vei fi mereu gata de doza ta zilnica de aventura urbana cu Fallen. 

otter.ro

 

 

Semnati de legendarul Brian Hansen, modelul de pantofi Skate de la Fallen: Slash, se prezinta periculosi, intunecati gata sa foloseasca intens si la maxim skateboard-ul, musculatura si ingeniozitatea de care dai dovada.

 

 

Este reconfortant sa ai in picioare o pereche de incaltaminte Fallen, la fel de reconfortant fiind si faptul ca Fallen este o marca pentru care parerile consumatorilor conteaza si reusesc sa isi puna amprenta asupra produsului final.

 

 

Inovatori dar cu design clasic, skaterii Fallen, modele de dama sau barbatesti, reprezinta incaltamintea urbana atemporala. O talpa de cauciuc de calitate ofera o aderenta perfecta pe placa de skateboard.

Vezi intreaga gama de incaltaminte Skate Shoes Fallen – modele variate pentru femei si barbati, la cele mai mici preturi, in oferta magazinelor outlet Hervisu-man si B-Mall.

answear.ro