depurtat.ro

Incaltamintea Mustang a aparut în anul 1932, si de-a lungul a peste 8 decenii s-a remarcat prin faptul ca a cultivat designul subtil clasic, calitatea și atenția la detalii pentru a evidentia intreaga colectie de incaltaminte, indiferent ca se adreseaza copiilor, femeilor sau barbatilor. Toate acestea la preturi corecte. Nu spunem ca incaltamintea Mustang are preturi foarte mici, insa cu siguranta tenisii Mustang sunt mai mici decat ai mult cautatilor Conversi iar pantofii tip gheata Mustang sunt mai ieftini decat ai pantofilor sport corespondenti de la Nike. Si arata si mai … clasic. Mai office. In oferta eMAG.roBonPrixB-MallFashionUP, FashionDays si Bibloo.

 

yves-rocher.ro

Pantofi sport pentru barbati, cu un model lejer și modern, de la Mustang! Se pot combina frumos și cu ținute casual. Talpă detașabilă, de profil. Material superior.

 

Pantofi bărbăteşti robuşti de la Mustang, realizaţi din imitaţie de piele moale, într-o combinaţie cromatică elegantă cu elemente decorative şic. Model confortabil cu branţuri detaşabile, interior căptuşit moale şi talpă din cauciuc flexibil cu profil. Un pantof care poate fi purtat zi de zi, la ţinute casual-şic.

flanco.ro/

Mai multe modele de Incaltaminte Mustang pentru barbati si femei, la eMAG.roBonPrixB-MallFashionUP, FashionDays si Bibloo.

answear.ro