depurtat.ro

Bocanci Outdoor barbati Bit Biork

Bocanci barbatesti de iarna si zapada cu caputa confectionata din piele nabuc. Carambul este scurt (circa 14 cm) si vatuit, cu un top din piele neteda. Ghetele sunt anatomic modelate. Designul bocancilor pentru barbati Bit Biork prezinta linii robuste de inspiratie outdoor, cu staif consolidat si varf rotund Bike Toe. Limba ghetelor Bit Bontimes Biork are fata din piele, generos vatuita, captusita cu material textil (baza) si piele (top) facand corp comun cu caputa (structura cu clini) pentru a izola mai bine impotriva factorilor externi.

Ghete brand la AboutYou

Ghete de iarna la Answear

Preturi bune si calitate superioara la Decathlon

oferta de ghete barbatesti la eMAG

Oferta de ghete si bocanci barbatesti la FashionDays

Ghete si bocanci barbati la Hervis Store

Bocanci Outdoor de iarna si zapada BIT Biork pentru barbati - Fabricati in Romania BIT Bontimes

Bocanci Outdoor de iarna si zapada BIT Biork

Talpa este groasa, robusta, din cauciuc durabil, prezinta tipare de striatii adanci pentru plus de aderenta, structura talpii fiind consolidata de o cusatura externa vizibila. Bocancii barbatesti Bit Biork Outdoor sunt perfecti in componenta tinutelor casual de toamna si iarna pentru domnii ce prefera solutiile de inspiratie outdoor.

Bocanci de iarna si zapada Bit Biork barbatesti

Bocanci de iarna si zapada Bit Biork barbatesti

Bocanci outdoor de iarna si zapada pentru barbati Bit Bontimes Biork confectionati din piele neteda, lucioasa si  deosebit de rezistenta, cu caramb scurt (12cm), vatuit pentru un plus de confort si cu un top modelat anatomic. Limba face corp comun cu caputa (structura cu clini) pentru a izola mai bine impotriva factorilor externi. Vezi intreaga oferta de ghete barbatesti colectia toamna iarna la AboutYou, Fashiondays, eMAGMy Closet, B-Mall, Originals si Hervis Store.

Bocanci barbatesti BIT din piele lucioasa Biork pentru iarna friguroasa si zapada

Bocanci barbatesti BIT din piele lucioasa Biork

Logoul Bit Bontimes prezent pe talpa (intern), pe limba si pe caputa (lateral staif), garantand originalitatea ghetelor. Modele de incaltaminte BIT Bontimes, fabricate in Romania, prezinta accentuate note outdoor, fiind adecvate pentru explorarile pentru care, ocazional sau frecvent, te pregatesti sa le faci in natura.

Ghete trekking barbati Grisport Nero

Ghete de iarna si zapada trekking style pentru barbati Grisport Nero din nabuc si caramb din material textil, vatuit si captusit, inalt de circa 12 cm. Varful este spatios, modelat anatomic, cu detaliu toe joint si staif consolidat cu Support System pentru plus de performanta in activitate. Limba ghetelor Grisport face corp comun cu caputa (structura cu clini), protejand impotriva factorilor externi iar fata textila cu petic din piele, si captuseala din material textil (plasa). Ghetele barbatesti Grisport se inchid cu snur deasupra limbii, inserat pe caputa/caramb prin 4 inele metalice (baza) si 2 carlige metalice (top). Talpa este groasa, robusta, pentru neutralizarea socurilor de impact, cu striatii ce amplifica aderenta.

Ghete de iarna si zapada trekking style pentru barbati Grisport Nero din piele

Ghete de iarna Grisport pentru barbati

Pe interior Ghetele trekking Grisport pentru barbati sunt captusite cu membrana Gritex pentru impermeabilitate si confort termic. Pe talpa exista un brant detasabil cu bune caracteristici de captusire, modelat anatomic, invelit in material textil. Ghetele de iarna si zapada Grisport barbatesti completeaza tinutele outdoor pentru diverse activitati in aer liber, oferind confortul si protectia de care ai nevoie pentru a performa cu entuziasm si randament (in special pentru mers nordic).

Ghete de iarna si zapada Grisport Nero barbatesti

Ghete iarna si zapada Grisport Nero barbatesti

Ghete trekking barbati Grisport nero confectionate din piele groasa neteda pentru durabilitate, caramb din material textil, vatuit si captusit, inalt de circa 20 cm cu Varf spatios, modelat anatomic, si staif consolidat. Talpa ghetelor barbatesti de zapada Grisport este confectionata de Vibram (celebrii Five Fingers va spun ceva?) este robusta confera aderenta si tractiune maxima.

flanco.ro/
Ghete de iarna inalte Grisport Trekking Nero barbati

Ghete iarna inalte Grisport Trekking barbati

Pe interior peretii caputei si carambului ghetelor de iarna Grisport Nero sunt captusiti cu membrana SympaTex pentru impermeabilitate si durabilitate de exceptie. Pe talpa prezinta un brant detasabil cu bune caracteristici de captusire, modelat anatomic, invelit in material textil.

Ghete inalte si rezistente de iarna si zapada Grisport pentru barbati

Ghete inalte rezistente iarna & zapada Grisport

Ghete outdoor unisex Grisport Nero

Ghete outdoor unisex Grisport Nero sunt confectionate din piele groasa neteda procesata pentru a dobandi caracteristici de impermeabilitate. Un caramb din piele cu top din material sintetic, vatuit si captusit, inalt de circa 12 cm. Varf spatios, patratos, si staif consolidat.

Ghete de iarna si zapada Grisport Unisex

Ghete de iarna si zapada Grisport Unisex

Ghete de iarna si zapada Grisport Unisex

Ghete de iarna si zapada Grisport Unisex

Talpa ghetelor Grisport este groasa, din cauciuc cu striatii adanci ce optimizeaza aderenta pe zapada. Pe interior brantul este detasabil cu bune caracteristici de captusire, modelat anatomic, invelit in material textil. Iar pentru confort termic si tactil peretii sunt captusiti cu material textil.

Ghete Puma Elsu Mid Winter

Ghetele de iarna imblanite Puma Elsu Mid Winter pentru barbati, reprezinta o versiune a fratelui Elsu Mid L, imbunatatita pentru iarna grea ce vine. Partea superioara este confectionata din materiale sintetice, de calitate, ce ofera rezistenta si durabilitate produsului, un plus de confort si mentine temperatura picioarelor constanta. In interior, ghetele sunt captusite cu blana sintetica, ce asigura caldura si confortul necesar in zilele reci. Talpa exterioara, din cauciuc, este proiectata sa asigure tractiune si va ofera o buna stabilitate pe orice suprafata, pentru un plus de siguranta. Iarna nu mai reprezinta o problema cu ghetele pentru barbati Puma Elsu Mid Winter!

Ghete iarna barbatesti imblanite Puma Elsu Mid Winter

Ghete iarna barbatesti Puma Elsu Mid Winter

Adidasi Puma Rebound Mid FS 4 Winter

Inspirate din stilul pantofilor pentru baschet, adidasii imblaniti de iarna barbatesti Puma Rebound Mid FS 4 Winter, sunt comode si calduroase, potrivite cu orice tip de vestimentatie. Acestea sunt confectionate 100% din materiale sintetice, materiale de calitate, ce ofera rezistenta la purtare indelungata si durabilitatea necesara unei perechi de ghete. Talpa exterioara, din cauciuc, este proiectata  sa ofere aderenta si stabilitate pe orice suprafata iar gulerul inalt al ghetelor va ofera un plus de protectie impotriva frigului.

Adidasi imblaniti Puma Rebound Mid FS 4 Winter

Adidasi imblaniti Puma Rebound Mid FS 4 Winter

Talpicul EcoOrthoLite, cu proprietati antibacteriene, va protejeaza piciorul si absoarbe socurile in timpul mersului pentru un plus de confort. Anotimpul rece se apropie, pregatiti-va cu perechea de ghete pentru barbati Puma Rebound Mid FS 4 Winter!

Ghetele de iarna pentru barbati prezentate mai sus le-am regasit la cele mai mici preturi in oferta de toamna iarna a magazinelor online din Romania: FashiondayseMAGMy Closet, B-Mall, Decathlon, Originals si Hervis Store. Alege-ti brandul si modelul preferat din cele mai recomandate outleturi online din Romania.

oferta de ghete barbatesti la eMAG

Ghete brand la AboutYou

Ghete de iarna la Answear

Oferta de ghete si bocanci barbatesti la FashionDays

Ghete si bocanci barbati la Hervis Store

Preturi bune si calitate superioara la Decathlon

answear.ro