depurtat.ro

Sandale barbatesti din piele Columbia Levanto. Sandale clasice de piele care mulțumită tălpii mediane Columbia TechLite™ sunt comode și confortabile pe parcursul întregii zile. Techlite® asigura suport de absorbire a impactului, stabilitate si protectie, care permite parcurgerea confortabila a unor distante mai mari. Suport de absorbire a impactului. Proiectat cu scopul de a asigura confort superior si atenuarea eficienta a socurilor la incaltamintele de outdoor, Techlite® este rezistent, absoarbe impactul si constituie un material ideal pentru suport si protectie de durata la o varietate de incaltaminte si genti. Le gasiti in colectia de Sandale pentru barbati Columbia de la ePantofi, B-Mall dar si la Hervis Sports.

yves-rocher.ro

Sandale barbatesti din piele Columbia Levanto cu proces ecologic de turnare. Creat cu un compus de celule inchise, stratul Techlite® este antibacterian in mod natural, usor de intretinut si cu proprietati antiodorizante. In plus, procesul de turnare reduce deseurile cu 25–30%.

Sandale barbatesti din piele Columbia Levanto cu tehnologia Omni-Grip ce asigura o aderenta corespunzatoare in conditiile cele mai deosebite. Omni-Grip® va pune la dispozitie solutii diversificate de aderenta pentru catarare in munti, drumetii cu trasee inzapezite, sau inundate cu apa.

flanco.ro/

Cu sandalele barbatesti din piele Columbia Levanto vei avea parte de tractiune eficienta oriunde. Talpa multidirectionala profilata la incaltaminte, promoveaza viteza si catararea stabila. Talpa de iarna dublu profilata, asigura tractiune solida pe gheata sau zapada. Sandalele barbatesti din piele Columbia Levanto ofera tractiune pe suprafete umede, orificiile de drenaj in doua zone elimina apa instantaneu pentru tractiune pe suprafete umede; design de circumferinta pentru stabilitate pe teren dur.

Tehnologia Omni-Shield asigură protecţie împotriva petelor, lichidelor şi oferă impermeabilitate. Produsele dotate cu tehnologia Omni-Shield® nu permit pătrunderea petelor şi asigură protecţie în aer liber, acolo unde aveţi nevoie dar vă aşteptaţi cel mai puţin. Tehnologia Omni-Shield® este integrată şi în produse de bumbac şi materiale sintetice şi vă asigură spatele chiar şi atunci când nu sunteţi pregătiţi. Sandale barbatesti din piele Columbia Levanto cu uscare rapidă. In comparaţie cu alte materiale obişnuite, materialul Omni-Shield® se ususcă de 4-5 ori mai repede, deoarece nu absoarbe apă deloc. În plus, datorită acestei tehnologii, îmbrăcămintea rămâne uşoară şi confortabilă.

Sandalele barbatesti din piele Columbia Levanto le gasiti in colectia ePantofi, Hervis Sports si la catalogul de Sandale pentru barbati Columbia B-Mall.

answear.ro